Παπαϊωάννου: «Παραμένω εγγυητής»


Ο ισχυρός άνδρας της Λαμίας τόνισε πως θα στηρίξει την ομάδα, ώστε να κυλήσει ομαλά η διοικητική μετάβαση στον επόμενο ιδιοκτήτη, όταν αυτός εμφανιστεί.

Για την απόφασή του να απεμπλακεί από τη Λαμία, μίλησε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου στην ΕΡΤ, όπου και τόνισε εκ νέου πως παραμένει «εγγυητής» της ομάδας.

«Καμιά φορά γινόμαστε γραφικοί. Το έχω δηλώσει ότι φέτος θα καθίσω στην ομάδα. Έχω βάλει ένα περιθώριο μέχρι τα Χριστούγεννα για να μπορέσουν να μεταβιβαστούν οι μετοχές. Σίγουρα η Λαμία είναι μια μεγάλη πόλη με πολλούς επιχειρηματίες, πιστεύω κάποιος θα βρεθεί. Έχω κουραστεί και δε θέλω να λέω όλο τα ίδια. Πρέπει κάποια στιγμή να έρθει νέο αίμα, φρέσκοι, να συνεχίσουν αυτό που ξεκινήσαμε. Σημασία έχει ότι εγώ όλα αυτά τα χρόνια δεν βρήκα τη στήριξη που περίμενα, πλην του απλού κόσμου, στον οποίο σήμερα, μέσα από την εκπομπή σας θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ», είπε αρχικά. 

Και συνέχισε: «Δυστυχώς όταν ξεκίνησα άλλα περίμενα, άλλα πίστευα αλλά αυτή τη στιγμή σημασία έχει η προσπάθεια των παιδιών, να παίζουν καλό ποδόσφαιρο και εγώ είμαι εγγυητής με όσες δυνάμεις έχω, για την φετινή χρονιά, η Λαμία να τελειώσει πάλι, εκεί που πραγματικά της αξίζει και για αυτό θα παλέψουμε. Ενώ δώσαμε μια μάχη πέρυσι να έχουμε καλύτερη βαθμολογική κατάταξη, βγήκαμε πρώτη επαρχιακή ομάδα, τελικά αντί να επιβραβευθούμε με κάποιο τρόπο για αυτό, αντί αυτού καταφέραμε να έχουμε μείωση στα τηλεοπτικά! Την ίδια ώρα που άλλες ομάδες είχαν αύξηση στα τηλεοπτικά τους έσοδα. Αυτό από μόνο του λέει πολλά. Δηλαδή δεν έχει ουσία να κυνηγάς βαθμούς για να τερματίσεις στην 7η θέση, ας κάτσουμε στη 10η και την 12η γιατί εμείς πέρυσι άλλο στόχο είχαμε, διαφορετικά το βλέπαμε, αλλά δυστυχώς όλα αυτά στο ποδόσφαιρο δεν μετράνε. Δεν μετράει η βαθμολογία πλέον».

www.gazzetta.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη