Λαμία – Παναθηναϊκός: Σουβλάκια στο δωμάτιο του VAR (pic)


Λαμία - Παναθηναϊκός: Φοβερό στιγμιότυπο στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της Super League 1.

Λαμία – Παναθηναϊκός:  Την ώρα της ζωντανής μετάδοσης με την αίθουσα του VAR στο Λαμία – Παναθηναϊκός, ο ντελιβεράς έφερε σουβλάκια στους υπεύθυνους. Φυσικά, το στιγμιότυπο μεταδόθηκε σε ζωντανή πανελλαδική μετάδοση και σκόρπισε γέλιο. Λίγη ώρα αργότερα, έγινε για πρώτη φορά σε επίσημο ματς η χρήση της τεχνολογίας βίντεο, με τον ρέφερι Σκουλά να επιβεβαιώνει ότι υπήρξε χέρι εντός περιοχής από τον Πλιάτσικα, με το οποίο ο Παναθηναϊκός διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Δείτε τα σουβλάκια στην αίθουσα του VAR


Τι έγινε στο ματς

Η ομάδα της Φθιώτιδας απέδειξε ότι αποτελεί τον «κακό δαίμονα» του Παναθηναϊκού. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη εμφανίστηκε νωθρή, δίχως ιδέες, με χαρακτηριστική «φλυαρία» δίχως την παραγωγή αξιοσημείωτων φάσεων, κάνοντας γκέλα με το καλημέρα, απέναντι στην αξιόμαχη Λαμία που έκλεισε καλά τους χώρους πίσω, δημιουργώντας προβλήματα στις αντεπιθέσεις.


Το σκορ άνοιξε στο 20ο λεπτό ο Ρόμανιτς, έπειτα από βαθιά μπαλιά του Μπεχαράνο, κακό υπολογισμό του Σωκράτη Διούδη και πλασέ στην ανυπεράσπιστη εστία του Παναθηναϊκού. Στη φάση που προηγήθηκε του γκολ της Λαμίας, οι πράσινοι φωνάζουν για πέναλτι σε χέρι του Λουκά Βύντρα, με τον διαιτητή Σκουλά να μην συμβουλεύεται το VAR. Κάτι, που συνέβη στο 35ο λεπτό, στο χέρι του Πλιάτσικα. Ο Μακέντα ανέλαβε την ευθύνη και ισοφάρισε από τα έντεκα βήματα, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ (1-1).

www.pagenews.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη