Υπέρμαχος του VAR ο Μακέντα - Τι είπε για την γκέλα με την Λαμία


Ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος εκτός έδρας με τη Λαμία. Ο Φεντερίκο Μακέντα αναφέρθηκε με δηλώσεις του σε αυτό το ματς, τη χρήση του VAR που έκανε και αυτό πρεμιέρα στην Ελλάδα, ενώ τόνισε πως περιμένει βελτίωση από την ομάδα.

Ένα σχόλιο για το αποτέλεσμα και την εμφάνιση της ομάδας: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Δεν ξεκινήσαμε όπως θα θέλαμε τις υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα. Το ξέρουμε ότι θα πρέπει να βελτιωθούμε στα επόμενα ματς. Αγώνα με τον αγώνα, θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι».

Για το VAR: «Είναι βοηθητικό. Αν δεν υπήρχε το VAR, δε θα μας είχε δοθεί το πέναλτι. Επομένως, είναι καλό που πλέον γίνεται χρήση του βίντεο».

Για την έλλειψη ενέργειας και τι περιμένει στη συνέχεια: «Είχε πολύ ζέστη και αυτός ήταν ένας παράγοντας που επηρέασε την απόδοση μας. Γενικά, το πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος πάντα είναι δύσκολο. Θα είμαστε όμως καλύτεροι στη συνέχεια».

www.real.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη