Κρήτη: Έσβησε ο 13χρονος Δημήτρης – Το συγκινητικό μήνυμα του πατέρα του

Κρήτη: Έσβησε ο 13χρονος Δημήτρης – Το συγκινητικό μήνυμα του πατέρα του

Βαθιά θλίψη και οδύνη για το θαρραλέο αγόρι που έδωσε την πιο μεγάλη μάχη για την ζωή του.

Για την «γειτονιά των αγγέλων» έφυγε ο 13χρονος Δημήτρης Τσαφαντάκης, που το προηγούμενο χρονικό διάστημα, νοσηλευόταν στην Παιδοαιματολογική Κλινική του ΠΑΓΝΗ και είχε μεγάλη ανάγκη από αίμα και αιμοπετάλια.

Πλήθος κόσμου, μόλις έγινε γνωστή η περιπέτεια του αγοριού, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της οικογένειας, σπεύδοντας να βοηθήσει το γενναίο αγόρι, το οποίο τελικά έσβησε βυθίζοντας μια για πάντα την οικογένεια του και όλους όσοι το γνώριζαν σε βαθύ πένθος και ανείπωτο πόνο.

Την ειδηση του θανάτου, επιβεβαίωσε στο neakriti.gr και ο υποδιοικητής του ΠΑΓΝΗ κ. Φανιουργιάκης ενώ συγκινητικό και το μήνυμα του πατέρα του 13χρονου, Νίκου Τσαφαντάκη που αναφέρεται στον αγώνα του παιδιού του που είχε τελικά άδοξο τέλος, μην παραλείποντας να ευχαριστήσει και τον κόσμο που στάθηκε στο πλευρό της οικογένειας όλο αυτό το διάστημα

Το τελευταίο αντίο στον Δημήτρης θα το πουν αύριο στις 11.00 το πρωί, οπότε και θα τελεστεί η νεκρώσιμη ακολουθία στον Ιερό Ναό Αγ. Παντελεήμονα Δούλι Μονοφατσίου.

Δείτε παρακάτω το μήνυμα του πατέρα

"Δυστυχώς, η πορεία μας είχε άδοξο τέλος. Ο μικρός μας Δημήτρης κατέληξε. Ευχαριστούμε πολύ όλο τον κόσμο για τη συμπαράσταση και τη βοήθεια του όλον αυτόν τον καιρό. Το αίμα και τα αιμοπετάλια που δόθηκαν για τον μικρό μας βρίσκονται στο Νοσοκομείο ΠΑΓΝΗ και θα διατεθούν για όποιον τά έχει ανάγκη."

Πηγή: neakritivia Ειδήσεις | Live News https://ift.tt/2A3izvJ
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.