Νέα Ιωνία: Βίντεο - ντοκουμέντο από τη στιγμή που η 19χρονη αφήνει το μωρό της σε είσοδο πολυκατοικίας

Νέα Ιωνία: Βίντεο - ντοκουμέντο από τη στιγμή που η 19χρονη αφήνει το μωρό της σε είσοδο πολυκατοικίας

Βίντεο-ντοκουμέντο ήρθε στο φως της δημοσιότητας από τη στιγμή που η 19χρονη άφησε εχθές αργά το βράδυ το μωρό της τυλιγμένο με πετσέτα θαλάσσης και μέσα σε καρότσι σούπερ μάρκετ στην είσοδο πολυκατοικίας στην Νέα Ιωνία.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που προέρχεται από κάμερα ασφαλείας παρακείμενης οικίας, φαίνεται η 19χρονη να βγαίνει από το σπίτι της στη Νέα Ιωνία κρατώντας αγκαλιά το μωρό της και στη συνέχεια κατευθύνεται προς την πυλωτή της πολυκατοικίας στην οδό Ακροπόλεως. Μετά από λίγα λεπτά η νεαρή μητέρα διακρίνεται να επιστρέφει σπίτι της με άδεια την αγκαλιά της, καθώς έχει αφήσει ήδη το βρέφος.

Η 19χρονη όπως μετέδωσε το Open είπε στους αστυνομικούς: «Ήμουν πνιγμένη μέσα στο βάρος να είμαι μόνη μου χωρίς σύντροφο και οικονομικά πολύ χάλια. Ζω με την γυναίκα που με υιοθέτησε και τα μόνα έσοδά μας είναι η μικρή της σύνταξη. Ποτέ δεν θα μπορούσα να μεγαλώσω αυτό το μωρό». Η 19χρονη με δάκρυα στα μάτια αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι δεν είχε ενημερώσει τον πατέρα του βρέφους πως ήταν έγκυος.

Αποφάσισε να το κρατήσει, αλλά λίγες ημέρες μετά τη γέννησή του το μετάνιωσε.«Η σχέση που είχα ήταν περιστασιακή και δεν του είχα πει τίποτα για την εγκυμοσύνη. Το αγάπησα το μωρό. Είναι το παιδί μου και ήθελα απλώς να ζήσει μια καλύτερη ζωή», είπε.

πηγή video: newsit.gr



via Ειδήσεις | Live News - Dikaiologitika News | Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2I4jMr0
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη