Συνάντηση εργασίας για Πατούλη και 20 δημάρχους της Αττικής

Συνάντηση εργασίας για Πατούλη και 20 δημάρχους της Αττικής

Με θέμα την επίλυση  των προβλημάτων από την τοποθέτηση banner σε στύλους των κεντρικών οδικών αρτηριών σε δήμους της Αττικής, συναντάται αύριο ο Περιφερειάρχης Γ. Πατούλης με 20 δημάρχους του Λεκανοπεδίου.

Η συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη, κ. Πατούλη με τους δημάρχους της Αττικής έχει προγραμματιστεί γιατη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 12.00, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Κεντρικού Κτιρίου της Περιφέρειας Αττικής (Συγγρού 15-17, 6ος όροφος).

Σκοπός είναι να συζητήσουν οι υπέυθυνοι της τοπικής αυτοδιοίκησης τα προβλήματα που ανακύπτουν, αλλά και τους τρόπους αντιμετώπισης, σχετικά με την αλόγιστη τοποθέτηση διαφημιστικών λαβάρων (banner) σε στύλους οδοφωτισμού των νησίδων, κατά μήκος των κεντρικών οδικών αξόνων στα διοικητικά όρια της Περιφέρειας Αττικής.



via Ειδήσεις | Live News - Dikaiologitika News | Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/3018xKb
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη