20 πυροσβέστες για τη Μόρια ζήτησε ο πρόεδρος τους από τον Γ.Κουμουτσάκο

20 πυροσβέστες για τη Μόρια ζήτησε ο πρόεδρος τους από τον Γ.Κουμουτσάκο

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, με αρμοδιότητα σε θέματα μεταναστευτικής πολιτικής, κ. Γιώργος Κουμουτσάκος δέχθηκε σήμερα τον Πρόεδρο της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Βορείου Αιγαίου, κ. Γ. Ντίνο και τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος, κ. Δ. Σταθόπουλο και αντιπροσωπεία.

Οι συνομιλητές τους κ. Κουμουτσάκου αναφέρθηκαν στο χθεσινό συμβάν στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης Μόριας και εξέθεσαν αναλυτικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πυροσβέστες εκεί, καθώς και τις αυξανόμενες ανάγκες τους σε τεχνικό και ανθρώπινο δυναμικό.

Ο κ. Ντίνος ζήτησε από τον κ. Κουμουτσάκο να ενταχθεί και το Πυροσβεστικό Σώμα στην επικείμενη ανανέωση του Προγράμματος «Ασπίδα», για τη διευκόλυνση απόσπασης επιπλέον 20 πυροσβεστών στη Μόρια, κάτι που, σύμφωνα με υφιστάμενες πρακτικές, θα μπορούσε να καλυφθεί από κονδύλια της FRONTEX.

Ο κ. Κουμουτσάκος ανέφερε ότι το αίτημα θα μεταφερθεί στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, με στόχο να υπάρξει θετική εξέλιξη.

The post 20 πυροσβέστες για τη Μόρια ζήτησε ο πρόεδρος τους από τον Γ.Κουμουτσάκο appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.grvia ert.gr https://ift.tt/2ncFn9t
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.