Απεργία Τετάρτη 2/10: Χωρίς μετρό η Αθήνα - Πώς θα κινηθούν τα άλλα μέσα μεταφοράς

Απεργία Τετάρτη 2/10: Χωρίς μετρό η Αθήνα - Πώς θα κινηθούν τα άλλα μέσα μεταφοράς

Στην απεργία της Τετάρτης 2 Οκτωβρίου συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς. Λεωφορεία, τρόλεϊ, τραμ, μετρό και ηλεκτρικός σιδηρόδρομος τραβούν χειρόφρενο.

Κατά την κινητοποίηση της Τετάρτης 2 Οκτωβρίου στην Αθήνα οι εργαζόμενοι στα περισσότερα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς έχουν εξαγγείλει 24ωρες απεργίες.

Χωρίς μετρό καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας θα παραμείνει η πρωτεύουσα ύστερα από την απόφαση του Σωματείου Λειτουργίας εργαζομένων Μετρό.

Για τον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο αναμένονται οι αποφάσεις των εργαζομένων.

Σημειώνεται ότι και για την επόμενη ημέρα, Πέμπτη 3 Οκτωβρίου, οι εργαζόμενοι στο μετρό εξήγγειλαν στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι έως τις 3 μετά το μεσημέρι

Την Τεταρτη, ημέρα της γενικής απεργίας, τα λεωφορεία και τα τρόλει θα κινηθούν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, καθώς στην έναρξη και τη λήξη της βάρδιας οι εργαζόμενοι έχουν εξαγγείλει στάσεις εργασίας.

Συμμετοχή στην 24ωρη απεργία για την Τετάρτη 2 και την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου έχει εξαγγείλει και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών, κρατώντας ακινητοποιημένα τα τρένα και τους συρμούς του Προαστιακού Σιδηροδρόμου.

 

 



via Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2n50cDJ
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη