ΕΡΤ3 – Τα φονικά μυστήρια της κυρίας Φίσερ (Α’ Τηλεοπτική μετάδοση)- Σειρά μυστηρίου (trailer)

ΕΡΤ3 – Τα φονικά μυστήρια της κυρίας Φίσερ (Α' Τηλεοπτική μετάδοση)- Σειρά μυστηρίου (trailer)
 ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ και ΚΥΡΙΑΚΗ στις 21:00 

«Miss Fisher's Murder Mysteries»

Eπεισόδιο 6: ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ [Death at the Grand]

Το Grand Hotel είναι διάσημο για τα τυχερά παιχνίδια, τους αμφιβόλου ποιότητας πελάτες και την κάποτε ένδοξη αίθουσα χορού . Όταν ο υπεύθυνος του ξενοδοχείου ωθείται στο κενό από την ταράτσα του ξενοδοχείου με μια κενή τσάντα «ενθύμιο» από το σπίτι της Φράνι ,ο Τζακ την καλεί να διερευνήσουν από κοινού τι μοιάζει με «ληστεία που πήγε λάθος».
Δεν χρειάζεται πολύς χρόνος για να ανακαλύψουν ότι ο πατέρας της είναι ακόμα στην πόλη, έχει γίνει κάτοικος στο Grand και έχει χάσει μια μικρή περιουσία σε ένα πολωνικό χαρτοπαίγνιο. Η Φράνι αποφασίζει να κερδίσει πίσω τα χρήματα για τη μητέρα της, αλλά οι αμφιβολίες της για την ακεραιότητα του πατέρα της γίνονται όλο και πιο σοβαρές, καθώς μια μακρά ξεχασμένη μνήμη έρχεται να την στοιχειώσει.

Kάθε επεισόδιο της σειράς αναρτάται στη διεύθυνση την ημέρα προβολής του, όπου και παραμένει για 14 ημέρες
Σειρά μυστηρίου αυστραλιανής παραγωγής 2015 που θα ολοκληρωθεί σε 8 ωριαία επεισόδια (Γ΄κύκλος)
Ο τρίτος κύκλος των «φονικών μυστηρίων της κυρίας Fisher» συνεχίζεται με τις ασυνήθιστες μεθόδους της κομψής ντετέκτιβ, της αξιότιμης κυρίας Phryne Fisher, καθώς επιλύει τα εγκλήματα με τη βοήθεια του συνόλου των οικιακών βοηθών της και συνεχίζει την παιχνιδιάρικη συνεργασία της με τον αφοσιωμένο Jack Robinson . Όταν ο αποξενωμένος πατέρας της Phryne, ο Λόρδος Χένρι Φίσερ, φτάνει αιφνιδιαστικά στην Αυστραλία μετά την πώληση του οικογενειακού κτήματος στην Αγγλία, δίνει τον καλύτερο εαυτό του για να γίνει αρεστός, αν και η γοητεία του σβήνει από την ίδια του την κόρη . Όταν η Phryne θυμάται μια μυστική συνάντηση την οποία παρακολούθησε κατά τη διάρκεια του πολέμου, ανάμεσα στον πατέρα της και έναν θυμωμένο επισκέπτη, αρχίζει να υποψιάζεται ότι ο ξάδερφος που έχουν κληρονομήσει τον τίτλος Fisher είναι ακόμα ζωντανός και θα μπορούσε να ζητάει εκδίκηση.

Πρωταγωνιστούν : Essie Davis, Nathan Page, Hugo Johnstone-Burt

 Δείτε το trailer 

www.ert.grvia ert.gr https://www.ert.gr/ert3/ert3-protaseis/ert3-ta-fonika-mystiria-tis-kyrias-fiser-seira-mystirioy-trailer-29-09/
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.