Συνελήφθησαν (5) άτομα σε περιοχές της Εύβοιας και Φθιώτιδας, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ελέγχων, για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών


Συνελήφθησαν (5) άτομα σε περιοχές της Εύβοιας και Φθιώτιδας, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ελέγχων, για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών

Συνελήφθησαν, χθες (22-09-2019) κατά τη διάρκεια της ημέρας, σε περιοχές της Εύβοιας και Φθιώτιδας, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ελέγχων, πέντε (5) άτομα, τα οποία κατηγορούνται για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, συνελήφθη 39χρονος ημεδαπός, χθες το απόγευμα στη Λαμία, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαινε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μια αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης, σε μορφή σοκολάτας.

Από αστυνομικούς της Γ’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, συνελήφθη 19χρονος ημεδαπός, χθες αργά το απόγευμα στη Χαλκίδα, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης.

Επιπλέον, χθες το βράδυ στη Χαλκίδα, από τους ανωτέρω αστυνομικούς, συνελήφθησαν ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός, ηλικίας 18 ετών, διότι στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Τέλος, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, συνελήφθη 20χρονος ημεδαπός, χθες το βράδυ στη Λαμία, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο που περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, αναμεμειγμένη με καπνό.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

www.astynomia.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη