Οι ειδήσεις από τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου

Οι ειδήσεις από τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου

Πολλές είναι οι ειδήσεις που παρουσιάζονται από τις Κυριακάτικες εφημερίδες, δίνοντας στον αναγνώστη μία σαφή εικόνα για το τι συμβαίνει τόσο στην Ελλάδα όσο και στον κόσμο.

 

Συγκεκριμένα, η «Καθημερινή« γράφει: «Τσουνάμι μεταγραφών πνίγει τα Πανεπιστήμια», δίνοντας βάρος στις μεταγραφές 10.000 φοιτητών σε κεντρικά τμήματα.

Το «Έθνος» επικεντρώνεται στις χθεσινές δηλώσεις Μητσοτάκη στην 84η ΔΕΘ, κάνοντας λόγο στον πρωτοσέλιδο τίτλο του για «Εθνικό σχέδιο να επιστρέψουν οι νέοι», ενώ φιλοξενεί ρεπορτάζ για τα μαθήματα αυτοάμυνας των εφοριακών μετά τα αλλεπάλληλα κρούσματα επιθέσεων εναντίον τους το φετινό καλοκαίρι.

Η «Real» αναφέρεται στις κλιμακούμενες απειλές του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, με τον τίτλο «Το μεγάλο κόλπο του Ερντογάν», δίνοντας πληροφορίες για τον προβληματισμό που υπάρχει στην Αθήνα για τη φωτογραφία με το χάρτη του Αιγαίου που δημοσιεύθηκε την περασμένη εβδομάδα.

Ο «Ελεύθερος Τύπος» αναλύει τα λεγόμενα Μητσοτάκη στη ΔΕΘ. «Ποιοι κερδίζουν και πόσα» είναι ο πρωτοσέλιδος τίτλος της εφημερίδας, αναλύοντας το σχέδιο της κυβέρνησης για ελαφρύνσεις σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

Έπειτα η εφημερίδα Δημοκρατία, ακριβώς στο ίδιο μοτίβο επί των δηλώσεων Μητσοτάκη, σχολιάζει: «Λιακάδα πριν την καταιγίδα», τονίζοντας ως σημείο καμπής την ΔΕΘ, ενώ σημειώνει ότι η «βόμβα» του μεταναστευτικού μπορεί να «τινάξει» τα πάντα στον αέρα.

Τέλος, η «Αυγή» ασκεί έντονη κριτική στις δηλώσεις του πρωθυπουργού εχθές στη Θεσσαλονίκη: «Ήταν fake news και έγινε πράξη. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη υλοποιεί κατά γράμμα όσα διέψευδε ως fake news κατά την προεκλογική περίοδο».



from Ειδήσεις | Live News https://ift.tt/2N3aQq2
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη