Ξεκινά η λειτουργία του μαγνητικού τομογράφου στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας την Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου


Η ανακοίνωση του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας

Την Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019 άρχεται η λειτουργία του μαγνητικού τομογράφου για αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών και νοσηλευομένων ασθενών του Γ.Ν. Λαμίας, μετά την σύναψη και υπογραφή της σύμβασης συνεργασίας με τον κ. Γεώργιο Μπαρουξή, ιατρό Ακτινοδιαγνωστικής (με γνωστικό αντικείμενο εξειδικευμένο στον μαγνητικό τομογράφο) ενώ παραλλήλως δύο (2) μόνιμοι ιατροί Ακτινοδιαγνωστικής του Νοσοκομείου μας εκπαιδεύονται για την άρτια κάλυψη του νέου τμήματος Μαγνητικού Τομογράφου.

Με τον τρόπο αυτό η Διοίκηση του Γ.Ν. Λαμίας ολοκληρώνει τις αναγκαίες διαδικασίες, προκειμένου όλοι οι χρήζοντες ανάγκης εξετάσεων μαγνητικής τομογραφίας της περιφερείας ευθύνης του Νοσοκομείου μας να μπορούν να εξυπηρετηθούν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο και όσο το δυνατόν πιο άμεσα.

Ως Διοίκηση του ΓΝ Λαμίας, με αρωγό σε κάθε μας προσπάθεια τόσο το Υπουργείο Υγείας όσο και την 5η ΥΠΕ Θεσσαλίας & Στ. Ελλάδας , σας διαβεβαιώνουμε ότι κύριο μέλημά μας αποτελούσε, αποτελεί και θα συνεχίσει να αποτελεί πάντα η προάσπιση του δημοσίου αγαθού της υγείας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, συναισθανόμενοι πλήρως την ευθύνη μας ως Διοίκηση ενός Δημοσίου Νοσοκομείου, που εξυπηρετεί μια μεγάλη υγειονομική περιφέρεια.


Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη