Σημαντική ενημέρωση: Αλλαγές στις πολιτικές του AdSense έχουν πλέον τεθεί σε ισχύ

Το αναγνωριστικό εκδότη σας:
pub-2973447289389821
Σύνδεση
Ενημέρωση πολιτικής
Σε εφαρμογή σημαντική ενημέρωση πολιτικής για το AdSense
Αγαπητέ εκδότη του AdSense,
Τον Αύγουστο, ειδοποιήσαμε τους τρέχοντες εκδότες σχετικά με τις επερχόμενες αλλαγές στις πολιτικές για εκδότες της Google μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και του αρχείου καταγραφής αλλαγών. Από σήμερα, αυτές οι αλλαγές πολιτικής θα εφαρμοστούν σε όλα τα προϊόντα εκδοτών (AdSense, AdMob και Ad Manager). Δεν απαιτείται κάποια ενέργεια εκ μέρους σας αυτήν τη στιγμή, πέρα από το να διαβάσετε αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το Κέντρο βοήθειας του AdSense και το Κέντρο πολιτικής του AdSense, προκειμένου να διασφαλίσετε ότι το περιεχόμενό σας εξακολουθεί να συμμορφώνεται.
Τι άλλαξε:
Από σήμερα, έχουμε απλοποιήσει τον τρόπο παρουσίασης των πολιτικών περιεχομένου εκδοτών, με μια σαφή ανάλυση των τύπων περιεχομένου στους οποίους δεν επιτρέπεται η προβολή διαφημίσεων ή θα ισχύουν περιορισμοί:
Οι Πολιτικές για εκδότες της Google, οι οποίες περιγράφουν τους τύπους περιεχομένου στους οποίους δεν επιτρέπεται η προβολή διαφημίσεων μέσω κανενός από τα προϊόντα μας για εκδότες.
Οι Περιορισμοί για εκδότες της Google, οι οποίοι περιγράφουν τους τύπους περιεχομένου που θα λαμβάνουν περιορισμένη δημιουργία εσόδων.
Τι σημαίνει για εσάς ως εκδότη του AdSense:
Η δημιουργία εσόδων από περιεχόμενο που εμπίπτει στους Περιορισμούς για εκδότες της Google δεν θα αποτελεί πλέον παράβαση πολιτικής. Αντιθέτως, οι διαφημίσεις σε αυτό το περιεχόμενο θα περιορίζονται ως κατάλληλες, με βάση τις προτιμήσεις κάθε διαφημιστικού προϊόντος ή/και τις μεμονωμένες προτιμήσεις των διαφημιζόμενων. Σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτό σημαίνει ότι δεν θα υποβάλλονται προσφορές από καμία πηγή διαφήμισης στο απόθεμά σας και ότι δεν θα εμφανίζονται διαφημίσεις σε αυτό το περιεχόμενο. Ως εκ τούτου, αν και μπορείτε να επιλέξετε να δημιουργήσετε έσοδα από περιεχόμενο το οποίο καλύπτεται από τους Περιορισμούς για εκδότες της Google, το εν λόγω περιεχόμενο θα λαμβάνει πιθανώς λιγότερες διαφημίσεις από άλλο περιεχόμενο χωρίς περιορισμό.
Δεν επιτρέπεται η δημιουργία εσόδων από περιεχόμενο που εμπίπτει στις Πολιτικές για εκδότες της Google. Δεν πρέπει, επίσης, να τοποθετείτε διαφημίσεις σε αυτό το περιεχόμενο. Αν επιχειρήσετε τη δημιουργία εσόδων από περιεχόμενο που παραβαίνει τις πολιτικές, αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα την αναστολή ή τον τερματισμό του λογαριασμού σας (ή των λογαριασμών σας).
Λόγω αυτών των αλλαγών, το Κέντρο πολιτικής του AdSense θα ενημερωθεί με δύο νέες στήλες: Πρέπει να διορθωθεί και Κατάσταση προβολής διαφημίσεων. Η στήλη Πρέπει να διορθωθεί θα υποδεικνύει αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα που πρέπει να διορθωθεί γιατί συνιστά παράβαση πολιτικής. Η στήλη Κατάσταση προβολής διαφημίσεων θα δείχνει αν δεν προβάλλονται διαφημίσεις λόγω παράβασης πολιτικής ή αν η ζήτηση είναι περιορισμένη. Όπως και προηγουμένως, το Κέντρο πολιτικής του AdSense παρέχει αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με ζητήματα που μπορεί να περιορίσουν την εμφάνιση διαφημίσεων στους ιστοτόπους, στα τμήματα ιστοτόπων και στις σελίδες σας. Επίσης, περιγράφει πώς μπορείτε να επιλύσετε ζητήματα σχετικά με την προβολή διαφημίσεων και να υποβάλετε αιτήματα ελέγχου.
Έχετε υπόψη ότι οι εν λόγω πολιτικές και οι περιορισμοί ισχύουν πέραν των λοιπών πολιτικών που διέπουν την από μέρους σας χρήση των προϊόντων εκδοτών της Google.
Τι πρέπει να κάνετε:
Το Κέντρο βοήθειας και το Κέντρο πολιτικής του AdSense έχουν ενημερωθεί με την πλήρη ανάλυση των πολιτικών και των περιορισμών. Διαβάστε αυτές τις πολιτικές και τους περιορισμούς, για να κατανοήσετε καλύτερα τις αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν και να διασφαλίσετε ότι το περιεχόμενό σας εξακολουθεί να συμμορφώνεται με αυτά τα στοιχεία.
Έχετε υπόψη ότι στο εξής η Google θα ανακοινώνει ενημερώσεις στις πολιτικές και στους περιορισμούς για το AdSense σε αυτό το αρχείο καταγραφής αλλαγών. Οι εκδότες πρέπει να ενημερώνονται για τις αλλαγές στις πολιτικές και να συμμορφώνονται πάντα με αυτές.
Με εκτίμηση,
Η ομάδα του Google AdSense
Χρειάζεστε βοήθεια;
AdSense help page
Σελίδα βοήθειας στο AdSense
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
Twitter YouTube Facebook
Google LLC 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043
Έχετε λάβει αυτήν την υποχρεωτική ανακοίνωση υπηρεσίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, προκειμένου να ενημερωθείτε σχετικά με σημαντικές αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν στο προϊόν AdSense ή στο λογαριασμό σας στο AdSense.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη