Λαμία: Πανηγυρίζουν δύο ιστορικές μονές της Ιεράς Μητρόπολης Φθιώτιδας


Φέρεται εις γνώσιν των ευσεβών χριστιανών, ότι στις 8 Σεπτεμβρίου πανηγυρίζουν δύο Ιστορικές Ιερές Μονές της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος, Παναγίας Αντινίτσης και Παναγίας Δαμάστας, των οποίων τα Καθολικά είναι αφιερωμένα εις το  Γενέσιον της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Πρόγραμμα Πανηγύρεων

Ιερά Μονή Παναγίας Αντινίτσης

Σάββατο 7:00 μ.μ. Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός μετ' αρτοκλασίας Χοροστατούντος του Τοποτηρητού της Ιεράς Μητροπόλεως μας, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνατίου.

Κυριακή  7:00 π.μ. Όρθρος και Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου.

Ιερά Μονή Παναγίας Δαμάστας

Σάββατο 6:30 μ.μ. Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου.

Σάββατο 10:00 μ.μ. Έναρξις Ιεράς Ολονυκτίας μέχρι πρωίας.

Κυριακή 7:00 π.μ. Όρθρος και Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του συντοπίτου μας Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αβύδου κ. Κυρίλλου, Βοηθού Επισκόπου της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχου κ. κ. Βαρθολομαίου.

Παρακαλούνται οι ευσεβείς χριστιανοί όπως προσέλθουν και τιμήσουν το υπερευλογημένο Πρόσωπο της Υπεραγίας Θεοτόκου.

          Οι Ιερές Ακολουθίες θα μεταδοθούν απευθείας μέσω του Ραδιοφωνικού Σταθμού (89,4 Fm)της Ιεράς Μητροπόλεως μας, ως ακολούθως.  Το απόγευμα του Σαββάτου θα μεταδοθεί ο Αρχιερατικός Εσπερινός από το Καθολικό  της Ιεράς Μονής Αντινίτσης και το πρωί της Κυριακής ο Όρθρος και η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία από το Καθολικό της  Ιεράς Μονής Παναγίας Δαμάστας.






www.imfth.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη