Επιτέλους κάτι κινείται στη δικαιοσύνη της Λαμίας!!!!


ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ!!!!

Μετά από επίπονο και μακροχρόνιο αγώνα, η Δικαιοσύνη της Λαμίας κινείται φίλες και φίλοι Μεριδιούχοι της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας.

Στις 19/9/2019 έλαβα κλήση από την κα Ελένη Παππά - Πταισματοδίκη Λαμίας, η οποία και φυλάσσει Θερμοπύλες στο Δικαστικό Μέγαρο - για να καταθέσω ως μάρτυρας σε ποινική υπόθεση κατά της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας και που εκπροσωπείται από την PQH μετά από δική μου μήνυση.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ!!!

Τουλάχιστον, θέλω να πιστεύω ότι πλέον ο καιρός γαρ εγγύς.

Αφού κινήθηκε η διαδικασία ενώπιον της Δικαιοσύνης θα έχω την ευκαιρία να μεταφέρω τον πόνο και τη φωνή σας ενώπιον της Εισαγγελίας...

Φυσικά "εγγύς¨ είναι μια έννοια σχετική, σύμφωνα με την εμπειρία μας για τους χρόνους που χρειάζεται η Δικαιοσύνη για να διεκπεραιώσει μια έρευνα.

Όμως η αρχή έγινε...

_________________

Η PQH ιδρύθηκε το 2016 και διορίστηκε από την Τράπεζα της Ελλάδος για να λειτουργήσει ως Ενιαίος Ειδικός Εκκαθαριστής για όλα τα πιστωτικά και χρηματοδοτικά ιδρύματα υπό ειδική εκκαθάριση στην Ελλάδα.

ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη