Ρίσκο στην Τούμπα, «βόμβα» στη Λαμία


Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η δράση στην Super League.

Τέσσερις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας της 2ης αγωνιστικής της πρώτης τη τάξει εθνικής κατηγορίας, οι οποίες παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον, όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και στοιχηματικά. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Πανιώνιο, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην Λάρισα κόντρα στην ΑΕΛ, η Λαμία φιλοξενεί τον Ατρόμητο και ο Αστέρας αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στην Τρίπολη.

Εν αρχή είναι το ματς της Τούμπας. Στις 19:00 ο «Δικέφαλος του Βορρά» αντιμετωπίζει τον Ιστορικό. Το κλίμα στους «ασπρόμαυρους» δεν είναι και το καλύτερο δυνατό, μετά τον δεύτερο ευρωπαϊκό αποκλεισμό σε λίγες μέρες, ωστόσο, η ομάδα της Νέας Σμύρνης αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Έτσι, θα ρισκάρουμε με το στοίχημα των 4-6 γκολ, μια και θεωρούμε πως οι νταμπλούχοι θα ξεσπάσουν στους «κυανέρυθρους». Η επιλογή αυτή πληρώνει 2,55 στο κουπόνι του ΟΠΑΠ.

Ένα τέταρτο αργότερα, στις 19:15 ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την ΑΕΛ στην Λάρισα και θεωρούμε πως εύκολα ή δύσκολα θα πάρει το «διπλό», κάτι που μας... αναγκάζει να στραφούμε στο επόμενο ματς της ημέρας, αυτό της Λαμίας με τον Ατρόμητο στις 20:00. Οι δύο ομάδες προέρχονται από ισοπαλίες στην πρεμιέρα, αλλά οι Περιστεριώτες είναι αυτοί που θεωρούνται το φαβορί. Όμως, οι γηπεδούχοι δείχνουν ιδιαίτερα δυνατοί στην έδρα τους και για τον λόγο αυτό, θα πάμε... κόντρα στα προγνωστικά, επιλέγοντας τον «1», τον οποίο βρίσκουμε στο 3,05 στον ΟΠΑΠ.

Τέλος, στις 21:30 στο «Θ. Κολοκοτρώνης» της Τρίπολης ο Αστέρας υποδέχεται την ΑΕΚ. Ο «Δικέφαλος» προέρχεται από τον αποκλεισμό από την Τραμπζονσπόρ, όμως, η εικόνα που έδειξε στην ρεβάνς της Τουρκίας, αφήνει πολλές ελπίδες για την συνέχεια. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι χρειάζονται ακόμα χρόνο για να βρουν τα... πατήματά τους και για τον λόγο αυτό θα πάμε στο 2,25 του «2».

Οι προτάσεις μας:
715: ΠΑΟΚ - Πανιώνιος 4-6 ΓΚΟΛ 2,55
734: Λαμία - Ατρόμητος 1 3,05
747: Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ 2 2,25

www.dokari.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη