Στο αρχείο η υπόθεση για το πόθεν έσχες της Μαρέβα Μητσοτάκη

Στο αρχείο η υπόθεση για το πόθεν έσχες της Μαρέβα Μητσοτάκη

Με ισχυρή πλειοψηφία από την Επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής η απόφαση να μπει στο αρχείο η υπόθεση για την Μαρέβα Γκραμπόβσκι και το πόθεν έσχες.

Στο αρχείο τέθηκε η υπόθεση του ελέγχου του πόθεν έσχες της συζύγου του Πρωθυπουργού από την αρμόδια επιτροπή ελέγχου της Βουλής. Η απόφαση αυτή για την Μαρέβα Γκραμπόβσκι ελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης, 18.09.2019, με ισχυρή πλειοψηφία από την Επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής καθώς το μόνο μέλος που διαφώνησε και μειοψήφησε ήταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σπύρος Λάππας.

Οι εξελίξεις με την Μαρέβα Γκραμπόβσκι

Όλα τα υπόλοιπα μέλη της Επιτροπής συμφώνησαν ότι η υπόθεση θα πρέπει να μπει στο αρχείο. Να σημειώσουμε πάντως, ότι είναι η μόνο επιτροπή της Βουλής που δεν μετέχουν βουλευτές από όλες τις κοινοβουλευτικές ομάδες.

Οι «πολιτικές» παρουσίες είναι μόνο τρεις, δύο από το κόμμα της πλειοψηφίας και ένας της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Όλα τα υπόλοιπα μέλη – και τα οποία πλειοψηφούν- είναι εξωκοινοβουλευτικά πρόσωπα από την Δικαιοσύνη, ορκωτοί ελεγκτές, μέλος από την αρχή ξεπλύματος βρώμικου χρήματος κ.λ.π.

Το ελεγχόμενο Πόθεν έσχες της Μαρέβα Γκραμπόβσκι αφορούσε το οικονομικό έτος 2015 και είχε να κάνει σε σχέση με τον τρόπο αγοράς της οικείας Βολταίρου στο Παρίσι.

Δηλαδή εάν είχε αποκτηθεί εξ ολοκλήρου μέσω δανεισμού ή και με καταβολή μετρητών ύψους 725.000 ευρώ.via Ειδήσεις | Live News - Dikaiologitika News | Ειδήσεις Τώρα - Σήμερα - Dikaiologitika News | Ειδήσεις Τώρα - Σήμερα https://ift.tt/30sAc2P
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.