Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήματα της ΝΕΟ Αθηνών - Λαμίας από σήμερα

photo: eurokinissi

Λόγω εκτέλεσης εργασιών αποκατάστασης του οδοστρώματος, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, από την 07.00΄ώρα της 11.09.2019 έως την 17.00΄ ώρα της 24.10.2019, ως εξής:

Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λ.Ε.Α. της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, στο τμήμα της μεταξύ των χ/θ 32,750 και 32,420, περιοχής Δήμου Ωρωπού, καθ' όλο το 24ωρο, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, στο τμήμα της μεταξύ των χ/θ 33,600 και 32,600, περιοχής Δήμου Ωρωπού, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, κατά τις ημέρες από Δευτέρα έως Παρασκευή και κατά τη διάρκεια του ημερήσιου φωτός.

Αποκλεισμός της λωρίδας 2 του Μ.Σ.Δ. Αφιδνών (δεύτερη λωρίδα από τα δεξιά), ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία.

Ανάλογα με τις ανάγκες των εργασιών, η ανωτέρω κυκλοφοριακή ρύθμιση θα προσαρμόζεται για τον αποκλεισμό και της όμορης λωρίδας 3 του Μ.Σ.Δ. Αφιδνών.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.via Ειδήσεις | Live News - Dikaiologitika News | Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2NasIiB
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.