Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήματα της ΝΕΟ Αθηνών - Λαμίας από σήμερα

photo: eurokinissi

Λόγω εκτέλεσης εργασιών αποκατάστασης του οδοστρώματος, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, από την 07.00΄ώρα της 11.09.2019 έως την 17.00΄ ώρα της 24.10.2019, ως εξής:

Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λ.Ε.Α. της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, στο τμήμα της μεταξύ των χ/θ 32,750 και 32,420, περιοχής Δήμου Ωρωπού, καθ' όλο το 24ωρο, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, στο τμήμα της μεταξύ των χ/θ 33,600 και 32,600, περιοχής Δήμου Ωρωπού, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, κατά τις ημέρες από Δευτέρα έως Παρασκευή και κατά τη διάρκεια του ημερήσιου φωτός.

Αποκλεισμός της λωρίδας 2 του Μ.Σ.Δ. Αφιδνών (δεύτερη λωρίδα από τα δεξιά), ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία.

Ανάλογα με τις ανάγκες των εργασιών, η ανωτέρω κυκλοφοριακή ρύθμιση θα προσαρμόζεται για τον αποκλεισμό και της όμορης λωρίδας 3 του Μ.Σ.Δ. Αφιδνών.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.



via Ειδήσεις | Live News - Dikaiologitika News | Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2NasIiB
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη