Τζανακόπουλος: Η ΝΔ αντιγράφει τις βασικές κατευθυντήριες γραμμές του ΔΝΤ

Τζανακόπουλος: Η ΝΔ αντιγράφει τις βασικές κατευθυντήριες γραμμές του ΔΝΤ

«Η συζήτηση για το τι έγινε το καλοκαίρι του 2015 είναι βαθύτατα πολιτική και δεν αφορά μόνο την Ελλάδα και το πολιτικό σύστημα της χώρας αλλά αφορά και το σύνολο της Ευρώπης και τον αυταρχικό τρόπο που διαχειρίστηκε την ελληνική κρίση»

Τα βασικά σημεία από τη συνέντευξη του Δημ. Τζανακόπουλου στους δημοσιογράφους Δ. Οικονόμου & Ε. Αντωνοπούλου (ΣΚΑΪ 100,3):

Η ΝΔ έχει ένα πρόγραμμα που αντιγράφει τις βασικές κατευθυντήριες γραμμές του ΔΝΤ.

• Η συζήτηση για το τι έγινε το καλοκαίρι του 2015 είναι βαθύτατα πολιτική και δεν αφορά μόνο την Ελλάδα και το πολιτικό σύστημα της χώρας αλλά αφορά και το σύνολο της Ευρώπης και τον αυταρχικό τρόπο που διαχειρίστηκε την ελληνική κρίση.

• Στη Μόρια υπήρχε μια πολύ δύσκολη κατάσταση που έπρεπε να διαχειριστούμε

• Με τις μετακινήσεις που γίνονταν στην ενδοχώρα η Μόρια είχε τον Ιούνιο του 2019 5.000 πρόσφυγες και μετανάστες ενώ αυτή τη στιγμή έχει 11.000.

• Αυτό έγινε γιατί η ΝΔ διέκοψε το πρόγραμμα μεταφορών στην ενδοχώρα με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει η Μόρια και αυτή τη στιγμή κάνει συσκέψεις επί συσκέψεων για να επιλύσει ένα πρόβλημα που η ίδια δημιούργησε στον εαυτό της.



from Ειδήσεις | Live News https://ift.tt/34t222g
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη