Έστειλαν επιστολή στον υπουργό υγείας για την μοναδική παιδίατρο οι πολύτεκνοι

Έστειλαν επιστολή στον υπουργό υγείας για την μοναδική παιδίατρο οι πολύτεκνοι

Επιστολή προς τον υπουργό Υγείας και άλλους αρμόδιους φορείς απέστειλε ο Σύλλογος Πολυτέκνων Σάμου σχετικά με τη μοναδική παιδίατρο του νοσοκομείου, με την οποία ζητά να μάθει αν είναι νόμιμη και βάση ποιας νομοθεσίας η παραμονή της παιδιάτρου στο νοσηλευτικό ίδρυμα και ποια μέτρα θα ληφθούν για την επίλυση του προβλήματος.

Η επιστολή αναλυτικά:

 

"Αξιότιμοι Κύριοι – Κυρίες

 

Σε συνέχεια της με Αρ. Πρωτ. 3 της 2 Μαρτίου 2019 επιστολής του συλ-λόγου μας που αφορά στο μέλος μας κας Δήμητρας Λάμπρου με Α.Μ. Συλλόγου :705 και της Α.Σ.Π.Ε. :197919 που εκτελεί από το έτος 2012 καθήκοντα Παιδιάτρου υπό μετακίνηση από το ΚΕΦΙΑΠ Σάμου που είναι η οργανική της θέση, στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου (επι-συνάπτεται η επιστολή), σας ενημερώνουμε ότι η ίδια κατάσταση παραμένει αν και έχουν παρέλθει δέκα (10) μήνες από την έναρξη του προβλήματος και συγκεκριμένα η εν λόγω Παιδίατρος παραμένει μόνη της στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Σάμου με ότι αυτό συνεπάγεται.

Δεν θα μακρηγορήσουμε με λεπτομέρειες της όλης υπόθεσης διότι είναι από την πρώτη στιγμή γνωστή προφορικώς και γραπτώς σε άπαντες.

Για τους ανωτέρω λόγους ζητούμε να μας γνωρίσετε:

α. Είναι νόμιμη και βάσει ποιας ισχύουσας Νομοθεσίας ή σύννομων κατά καιρούς ενεργειών, η παραμονή της Παιδιάτρου κας Λάμπρου Δήμητρας από το 2012 στο Νοσοκομείο Σάμου;

 

β. Ποια μέτρα προτίθεσθε να λάβετε για την επίλυση του προβλήματος;"

 

The post Έστειλαν επιστολή στον υπουργό υγείας για την μοναδική παιδίατρο οι πολύτεκνοι appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.grvia ert.gr https://ift.tt/2oKZxrD
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.