Στην Αθήνα ο Αναστασιάδης - Συνάντηση με Μητσοτάκη

Στην Αθήνα ο Αναστασιάδης - Συνάντηση με Μητσοτάκη

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, θα έχει σήμερα στις 12 μετά το μεσημέρι ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

Τον Κύπριο Πρόεδρο συνοδεύουν στην Αθήνα, ο υπουργός εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου, ο υφυπουργός παρά τω Προέδρω Βασίλης Πάλμας, ο Πρέσβης στην Ελλάδα Κυριάκος Κενεβέζος, ο διευθυντής του Γραφείου του, Πέτρος Δημητρίου και υπηρεσιακοί παράγοντες.Μετά την συνάντηση των δύο ανδρών θα ακολουθήσει γεύμα εργασίας. Στην ατζέντα της συνάντηση Αναστασιάδη - Μητσοτάκη είναι:Θα ακολουθήσει γεύμα εργασίας.

Τον Κύπριο Πρόεδρο συνοδεύουν στην Αθήνα, ο υπουργός εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου, ο υφυπουργός παρά τω Προέδρω Βασίλης Πάλμας, ο Πρέσβης στην Ελλάδα Κυριάκος Κενεβέζος, ο διευθυντής του Γραφείου του, Πέτρος Δημητρίου και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Βασικά στοιχεία της ατζέντας της συνάντηση Αναστασιάδη Μητσοτάκη είναι η ενημέρωση από τις συνομιλίες του Κύπριου Προέδρου με τον Μουσταφά Ακιντζί και την ειδική απεσταλμένη του ΟΗΕ Τζέιν Χολ Λουτ.

Παράλληλα οι δύο ηγέτες αναμένεται να συζητήσουν τις προοπτικές της διαπραγμάτευσης από εδώ και πέρα αλλά και το μείζον ζήτημα των τουρκικών γεωτρήσεων στην κυπριακή ΑΟΖ.

Σημαντική πτυχή στη συζήτηση των δύο ανδρών θα αποτελέσουν και οι τουρκικές ενέργειες στην κλειστή πόλη της Αμμοχώστου.



from Ειδήσεις | Live News https://ift.tt/304d0aX
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη