Νέα Ιωνία: Βρέθηκε η μητέρα του βρέφους που το είχε εγκαταλείψει σε είσοδο πολυκατοικίας

Νέα Ιωνία: Βρέθηκε η μητέρα του βρέφους που το είχε εγκαταλείψει σε είσοδο πολυκατοικίας

Εντοπίστηκε η μητέρα του νεογέννητου βρέφους που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο χθες, μέσα σε καροτσάκι σούπερ μάρκετ, σε είσοδο πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία σύμφωνα με το Star. Η 19χρονη Ελληνίδα προσήχθη λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης στην τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Η 19χρονη γυναίκα, καταγράφηκε σε κάμερα ασφαλείας να φιλάει το βρέφος λίγο πριν το αφήσει στο καρότσι του σούπερ μάρκετ, στην είσοδο της πολυκατοικίας, στη Νέα Ιωνία.

Δεν αποκλείεται η μητέρα του βρέφους να μένει κάπου εκεί κοντά, ενώ το καρότσι του σούπερ μάρκετ παραπέμπει σε κατάστημα της περιοχής που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση.

Το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας των σούπερ μάρκετ ελέγχουν εξονυχιστικά οι αστυνομικοί. Το νεογέννητο κοριτσάκι, μόλις επτά ημερών, ήταν τυλιγμένο με μία πετσέτα και στον ομφάλιο λώρο υπήρχε ακόμα το ειδικό μανταλάκι που βάζουν στα μαιευτήρια όταν γεννιέται ένα παιδί.

Υπενθυμίζεται ότι τα κλάματά του ξεσήκωσαν τα ξημερώματα της Τετάρτης τους ενοίκους της πολυκατοικίας.

Ο Παναγιώτης Μαδούρος ήταν ο πρώτος άνθρωπος που γύρω στις τέσσερις το πρωί άκουσε το κλάμα του και κατέβηκε στην πιλοτή της πολυκατοικίας στην οδό Κασταμονής στη Νέα Ιωνία. «Λέω θα ντυθώ και τα κατέβω, βλέπω το καρότσι και το βρέφος μέσα να κλαίει. Ένιωσα την καρδιά μου να σταματά να χτυπά», ανέφερε.



via Ειδήσεις | Live News - Dikaiologitika News | Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2Na6n4P
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη