Κέρκυρα: Νέα απεργία από το ΠΑΜΕ

Κέρκυρα: Νέα απεργία από το ΠΑΜΕ

Νέα 4ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ προκήρυξε το ΠΑΜΕ για την Τετάρτη 2 Οκτώβρίου, ύστερα από έκτακτη Γενική Συνέλευση του Κερκυραϊκού Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων.
Το ΠΑΜΕ καλεί όλους τους εργαζόμενους να συμμετέχουν μαζικά στην ΑΠΕΡΓΙΑ και στην απεργιακή συγκέντρωση στις 10.00 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας.
Στην ανακοίνωση του μεταξύ άλλων αναφέρει τους λόγους για τους οποίους προκηρύσσεται η νέα απεργία: η «επιστροφή στην κανονικότητα» τόσο της «βιώσιμης ανάπτυξης για όλους» της ΝΔ σήμερα όσο και της «δίκαιης ανάπτυξης για τους πολλούς» του ΣΥΡΙΖΑ χθες, προϋποθέτουν το τσάκισμα των δικαιωμάτων, της ίδιας της ζωής των εργαζόμενων για να αυγατίζουν τα κέρδη τους μια χούφτα παράσιτα, τα μεγάλα αφεντικά, ντόπια και ξένα. Έτσι, σαν καλά συνεταιράκια ο ένας «έκοψε» και ο άλλος ετοιμάζεται να «ράψει» το νέο «κουστούμι» για τον λαό μας, δείχνοντας στην πράξη ποιο είναι το περιεχόμενο της φράσης που συνεχώς ακούμε να λένε, ότι το «κράτος τους έχει συνέχεια»! Θυμίζουμε πως οι ίδιοι οι Έλληνες βιομήχανοι πριν λίγο καιρό τόνισαν πως το 60% των αιτημάτων τους υλοποιήθηκε από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και τώρα το υπόλοιπο 40% θα υλοποιηθεί από εκείνη της ΝΔ. Μάλιστα, η ίδια η κυβέρνηση της ΝΔ ουσιαστικά παραδέχεται ότι η «ανάπτυξή» τους προϋποθέτει την παραπέρα εξαθλίωση των εργαζομένων και του λαού μας συνολικά με παράλληλη νέα υποστήριξη των μεγαλοεργοδοτών, αφού το σύνολο των μέτρων που ετοιμάζεται να πάρει προς αυτήν την κατεύθυνση, τα «πακετάρει» σε ένα πολυνομοσχέδιο κάτω από τον τίτλο «αναπτυξιακό»! Παραδέχονται δηλαδή ότι η «ανάπτυξη», που κλείνουν σε όλες τις πτώσεις, αποτελεί κόλαση για τους εργαζόμενους και παράδεισο για τους μεγαλοεπιχειρηματίες!

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2oxQtpO
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη