Άδωνις Γεωργιάδης: Το κράτος λειτουργεί άμεσα για την προστασία του οργανωμένου εμπορίου

Άδωνις Γεωργιάδης: Το κράτος λειτουργεί άμεσα για την προστασία του οργανωμένου εμπορίου

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, με ένα tweet, ενημερώνει πως δέχθηκε καταγγελία το Σάββατο από πολίτη για παρεμπόριο στο Λουτράκι και το μήνυμα αυτό αποτέλεσε αφορμή για έλεγχο κατά τον οποίον δεσμεύτηκαν και καταστράφηκαν προϊόντα «μαϊμού».

Στο μήνυμά του ο πολίτης ανέφερε: «Κύριε υπουργέ μπορεί να τους διώξατε από την Πατησίων... Αλλά σήμερα όλοι είναι στο Λουτράκι... Πάρτε λοιπόν ένα δείγμα...» (παρατέθηκε σχετική φωτό).

Σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων αναφέρεται ότι με εντολή του υπουργού Άδωνι Γεωργιάδη, και μετά από καταγγελία πολίτη στο email του υπουργού, έγινε επιχείρηση από τις αρμόδιες υπηρεσίες για την αντιμετώπιση του παρεμπορίου στο Λουτράκι, αφού πρώτα ενημερώθηκαν ο υφυπουργός Νίκος Παπαθανάσης και ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή Πάνος Σταμπουλίδης.

Τα προϊόντα συγκεντρώθηκαν και καταστράφηκαν.

«Το κράτος λειτουργεί πάραυτα για την προστασία του οργανωμένου εμπορίου», δήλωσε ο υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υφυπουργός Ν. Παπαθανάσης σημειώνει σε tweet ότι το παραεμπόριο αποστερεί θέσεις εργασίας από ανέργους συμπολίτες μας και φρενάρει την ανάπτυξη.

«Με πρωτοβουλία του υπουργού έγινε συζήτηση στη ΔΕΘ με το γενικό γραμματέα κ. Σταμπολίδη και υπηρεσιακούς παράγοντες για τη νέα μεθοδολογία του υπουργείου για την αντιμετώπιση αυτού του εγκλήματος».



via Ειδήσεις | Live News https://ift.tt/2A8rdJb
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη