Κακοποίηση Λαμία: Ο πατέρας απαντά στο «κατηγορώ» του ηθοποιού Άκη Δήμα!


«Τα παιδιά μου με κατέστρεψαν, τους έκανα μήνυση»

Στο «κατηγορώ» του γιου του και ηθοποιού Άκη Δήμα, απαντά για πρώτη φορά μέσα από τη φυλακή ο πατέρας, ο οποίος κατηγορείται ότι εξέδιδε σε δύο άνδρες τη 19χρονη κόρη του με νοητική υστέρηση. Συγκλονίζει η εξομολόγηση του ηθοποιού Άκη Δήμα για τον πατέρα του!

Ο κατηγορούμενος που είναι προφυλακισμένος και περιμένει να γίνει η δίκη, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μεταφέροντας τη δική του εκδοχή για όσα συνέβησαν. Διέψευσε ότι εξέδιδε τη 19χρονη κόρη του και τόνισε πως μπορεί να ήταν νευρικός, αλλά ποτέ δεν έφτασε στο σημείο να χτυπήσει τα παιδιά του. Απλά τα έπαιρνε μαζί του στο χοιροστάσιο «για να μη γίνουν αλήτες».

Ο γιος μου έχει πολύ μίσος απέναντί μου. Δεν του έκανα βλέπεις τα χατίρια. Ήθελε να του παίρνω παντελόνι και παπούτσια με 150 ευρώ και μπουφάν με 200 ευρώ. Δεν είχα την οικονομική δυνατότητα να τα πάρω. Ήμασταν οκτώ άτομα στην οικογένεια. Σοκ στην Λαμία: Το γαμήλιο γλέντι κατέληξε σε... θλίψη! Χαροπαλεύει η μάνα του γαμπρού

Διέψευσε πως χτυπούσε τα παιδιά του με μπετόβεργες, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι «αν τα χτύπαγα θα γίνονταν άνθρωποι. Ποτέ δε χτύπησα τα παιδιά μου. Πέρναγαν πολύ καλά και ποτέ δεν τους έλειψε τίποτα. Απλά δεν μπορούσαν να ψωνίσουν ακριβά πράγματα».

Μάλιστα είπε πως ο μεγάλος γιος του έπαιρνε όλα τα λεφτά από τον παππού του και τον άφηνε νηστικό, ενώ αποκάλυψε ότι έχει καταθέσει μήνυση εναντίον των παιδιών του, επειδή το διάστημα που βρίσκεται στη φυλακή, τον κατέστρεψαν οικονομικά.

«Πούλησαν τα πάντα.Τα ζώα, το φορτηγό, τα μηχανήματα, όλα. Έκοψαν τις ελιές, δεν άφησαν τίποτα. 

Έχω κάνει μήνυση εναντίον τους».

www.athensmagazine.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη