Κύκλωμα πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων: Δύο συλλήψεις σε εργαστήριο

Photo: Eurokinissi

Πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο κατάρτισης πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων, εντοπίστηκε από αστυνομικούς στο κέντρο της Αθήνας, ενώ συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί, εκ των οποίων ο ένας είναι ανήλικος από την Ερυθραία.

Ομοεθνής του είναι ένας ακόμη συλληφθείς, ενώ ο τρίτος κατάγεται από το Σουδάν. Και οι τρεις κατηγορούνται για τα αδικήματα της πλαστογραφίας και της πλαστογραφίας πιστοποιητικών.

Μετά την έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε διαμέρισμα στην Κυψέλη, διαπιστώθηκε ότι οι δράστες είχαν εγκαταστήσει στο εσωτερικό του εργαστήριο κατάρτισης πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων, αποτελούμενο από ψηφιακά μέσα, ηλεκτρονικές συσκευές, εργαλεία, γραφική ύλη και αναλώσιμα υλικά, τα οποία και κατασχέθηκαν. Παράλληλα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, 221 διαβατήρια και βίζες διαφόρων χωρών, πλήθος δελτίων αστυνομικής ταυτότητας και 1.480 ευρώ.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.via Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2mh9mfW
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.