ΣΚΟΡΔΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑΝΤΙΑ

Γεννήθηκε το 1984 στο Αγρίνιο.
Είναι απόφοιτη της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών Αθηνών με κατεύθυνση τη Ζωγραφική και εξειδίκευση στην Σκηνογραφία. Παράλληλα, μέσω της σχολής, ολοκλήρωσε έναν διετή κύκλο μαθημάτων με τίτλο Τέχνη και Ψυχανάλυση, ενώ συνέχισε τις σπουδές της σε μεταπτυχιακό επίπεδο στο τμήμα Σχεδιασμός Φωτισμού του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου Πατρών. Παράλληλα, ασχολείται περισσότερα από δέκα χρόνια επαγγελματικά με τη Φωτογραφία, ενώ συμμετείχε στο πρόγραμμα «Catalysts: Artist Creating with Sound, Video and Time» που διοργάνωσε το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης της Νέας Υόρκης, ΜοΜa.
Έχει παρουσιάσει έργα της σε δύο ατομικές εκθέσεις και σε πολλές διεθνείς εκθέσεις στην Ευρώπη (Ελλάδα, Φινλανδία, Ιταλία, Πορτογαλία και Ισπανία) και την Αμερική (Λος Αντζελες, Ρότσεστερ Νέας Υόρκης, Puerto Rico). Αυτή είναι

The post ΣΚΟΡΔΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑΝΤΙΑ appeared first on Art22.



from Art22 https://ift.tt/2Abc6Pi
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη