Σύλλογος Καρκινοπαθών Β. Έβρου: «Οι καρποί της συνάντησης με Β. Κικίλια θα γίνουν άμεσα ορατοί»

Σύλλογος Καρκινοπαθών Β. Έβρου: «Οι καρποί της συνάντησης με Β. Κικίλια θα γίνουν άμεσα ορατοί»

Να μελετήσει τις προτάσεις του Συλλόγου Καρκινοπαθών Βορείου Έβρου «Μαζί για Ζωή» προκειμένου να εξευρεθούν λύσεις το συντομότερο, δεσμεύτηκε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, σύμφωνα με την πρόεδρο του Συλλόγου, Εύη Ορφανού.

Σε πρόσφατη συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών στο υπουργείο, τέθηκαν υπόψη του κ. Κικίλια βασικά αιτήματα και προτάσεις του Συλλόγου τα οποία αφορούν, την «αποσυμφόρηση» της λίστας αναμονής της Μονάδας Ακτινοθεραπείας Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης, με λειτουργία απογευματινής βάρδιας, τη δρομολόγηση των διαδικασιών για την εγκατάσταση Κλινικής Πλαστικής Χειρουργικής στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα. Επίσης τονίστηκε η ανάγκη παροχής κινήτρων σε νέους γιατρούς για στελέχωση στα νοσοκομεία του Έβρου .

«Ο υπουργός εξέφρασε το θαυμασμό του για τον αγώνα μας παρά τις όποιες αντιξοότητες και μας διαβεβαίωσε για την αμέριστη συμπαράστασή του, τόσο τώρα όσο και στο μέλλον. Από την πλευρά μας, ευχαριστούμε τον κ. υπουργό που μας διέθεσε τον πολύτιμο χρόνο και Θεωρούμε ότι η συνάντηση υπήρξε γόνιμη και οι καρποί της θα γίνουν ορατοί στο άμεσο, αλλά και απώτερο μέλλον», αναφέρει ο Σύλλογος.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2mt2xYp
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη