Ο Γιάννης Σαρακιώτης στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης


Την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης επισκέφθηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να συζητήσει με την Περιφερειακή Διευθύντρια κα Ελένη Μπενιάτα και στελέχη του φορέα για όλα τα ανοιχτά ζητήματα ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς.

Ο κ. Σαρακιώτης ενημερώθηκε για τη διαδικασία έγκρισης των ολιγομελών τμημάτων, καθώς και για τις ανάγκες των σχολείων της Φθιώτιδας για αναπληρωτές εκπαιδευτικούς, οι οποίοι σύμφωνα με τους αρμοδίους θα αρχίσουν να καλούνται τις επόμενες ημέρες. Όπως τόνισε, «κατά την προετοιμασία των σχολικών περιόδων τα τελευταία χρόνια όλα κύλησαν ομαλά και έγκαιρα, χωρίς ιδιαίτερα κενά σε εκπαιδευτικό, ειδικό επιστημονικό και βοηθητικό προσωπικό. Αποτελεί ευθύνη της κυβέρνησης αυτή η ομαλή πορεία να συνεχιστεί απρόσκοπτα και φέτος».

Ο Βουλευτής Φθιώτιδας, αφού ευχαρίστησε την κα Μπενιάτα, ευχήθηκε «Καλή σχολική χρονιά σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς».

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη