Η Νοτοπούλου αυτοτρολάρεται: Μας συστήνει τον «τσίφο», τον «ντίτζι» και τον «μίντι»!

Photo: Eurokinissi

Μετά τον «τσέο», η Κατερίνα Νοτοπούλου, μέσα από νέα ανάρτησή της στο Twitter, μάς συστήνει τη νεά... εταιρική ορολογία του ΣΥΡΙΖΑ.

Με πλήρη ορολογία αλα ΣΥΡΙΖΑ επανήλθε στο twitter η βουλευτής Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου, μετά το πάρτι που ακολούθησε στο twitter με τον περίφημο πλέον «τσέο».

Η κ.Νοτοπούλου παραδέχεται ότι γέλασε πολύ με τα σχόλια. Μάλιστα, παραθέτει πλήρη ορολογία που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τον «τσίφο» (CFO) και τον «τσόο» (COO). Πρόκειται για «ορολογία» που «υιοθετεί» από ένα από τα χιλιάδες σχόλια που αναρτήθηκαν μετά το δικό της «τσέο».

Πάντως, η Κατερίνα Νοτοπούλου, επιμένει ότι το θέμα δεν είναι το λάθος της, αλλά η ελλιπής προετοιμασία για την υπόθεση της χρεοκοπίας της Thomas Cook από τους αρμόδιους κυβερνητικούς φορείς.

Δείτε την ορολογία που παραθέτει η Κατερίνα Νοτοπούλου στο tweet της:

{https://twitter.com/katenotopoulou/status/1177256024249704448?s=20}



via Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2m2qsOB
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη