ΓΣΕΕ - ΠΑΜΕ: «Φουντώνει» η κόντρα για τις κινητοποιήσεις και τις απεργίες

ΓΣΕΕ - ΠΑΜΕ: «Φουντώνει» η κόντρα για τις κινητοποιήσεις και τις απεργίες

Για ωμές και και απροκάλυπτες ενέργειες των στελεχών, του επιχειρησιακού βραχίονα του ΚΚΕ, του ΠΑΜΕ Καραντούσα Μανώλη (μέλος Διοίκησης της Συνομοσπονδίας) και του προέδρου του κομματικού Συνδικάτου Οικοδόμων Ηρακλείου Κρήτης Γωνιανάκη Γιάννη, εναντίον του Οργανωτικού Γραμματέα της ΓΣΕΕ Ευάγγελου Μουτάφη κάνει λόγο η ΓΣΕΕ.

Συγκεκριμένα, σήμερα, οι δύο αυτοί κομματικοί συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ τηλεφώνησαν στον Οργανωτικό Γραμματέα και τον απείλησαν γιατί δε συντάσσεται με την άποψη της «σταλινικής -κομματικής μαφίας ως προς τον προσδιορισμό της ημερομηνίας της απεργιακής κινητοποίηση».

Η ΓΣΕΕ, αδυνατεί ακόμη τυπικά να προκηρύξει Γενική Πανελλαδική Απεργία, στηρίζει με κάθε διαθέσιμο μέσο τις κινητοποιήσεις και τον απεργιακό αγώνα των Ομοσπονδιών και Εργατικών Κέντρων της χώρας προκειμένου να αποκρούσει όλες εκείνες τις προωθούμενες παρεμβάσεις που υπονομεύουν διαλυτικά τις Ελεύθερες Συλλογικές Διαπραγματεύσεις και υποβαθμίζουν καίρια τη θέση της εργατικής πλευράς.

Η Συνομοσπονδία μαζί με τις εκατοντάδες πρωτοβάθμιες και δευτεροβάθμιες οργανώσεις που υπάγονται στη δύναμη της βρίσκονται σε θέσεις μάχης, στην πρώτη γραμμή, προς πλήρη απογοήτευση του ΠΑΜΕ και των κομματικών εντολοδόχων του.

Η ΓΣΕΕ καλεί όλους τους εργαζόμενους να δώσουν δυναμικά το παρών στις κρίσιμες κινητοποιήσεις απέναντι σ΄ ένα Νομοσχέδιο που στοχεύει στην περαιτέρω απαξίωση του Συστήματος των Συλλογικών Συμβάσεων καταστρατηγώντας θεμελιώδεις αρχές του.



via Ειδήσεις | Live News - Dikaiologitika News | Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/31w6qeF
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη