Στη Λαμία παραδικαστικό κύκλωμα “κουκούλωσε” τεράστιο σκάνδαλο αρπαγής περιουσιών”


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ  του Προέδρου των  Δανειοληπτών Κωστα Δημητρακόπουλου
στο ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ
Το τεράστιο σκάνδαλο της συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας αποτυπώθηκε σε πολυσέλιδο πόρισμα του ΣΔΟΕ το 2000 και αμέσως ασκήθηκαν διώξεις κακουργηματικές.
Ξανασκήθηκαν διώξεις κακουργηματικές για 150 εκατομμύρια ευρώ(!!!) που “τσάκωσε” η έρευνα του πραγματογνώμονα-οικονομολόγου Δημήτρη Τραγγανίδα το 2016.
Η Τράπεζα Ελλάδας ξόδεψε τεράστιο αριθμό εργατοωρών για ελέγχους και συνέταξε  όχι ένα πόρισμα ,αλλά αρκετά πορίσματα που επιβεβαίωναν την λεηλασία των περιουσιών πολιτών,μεριδιούχων,δανειοληπτών.
Τι απέγιναν όλα αυτά;
Μια τραγωδία δικαστικών παραγραφών και ερευνών που κρατούν χρόνια,αλλά δεν καλούν σε καταθέσεις τους ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΠΟΤΕ!!!.
Ακόμα και όταν αυτοί τον ζητούν με αίτηση.Ακριβώς το ΙΔΙΟ συμβαίνει και με την κακουργηματική δίωξη-έρευνα που είναι σε εξέλιξη και ΤΩΡΑ!!!
Την έχει χρεωθεί μετά πήγαινε-έλα μεταξύ Πρωτοδικείου και δικαστών που έπαιρναν μεταθέσεις και Εφετείου η εισαγγελέας Ζαφειρίδου.
Και αίφνης η Εισαγγελέας αυτή μετατέθηκε στη Βέροια ΠΡΙΝ παραδώσει την έρευνα ,για ένα σκάνδαλο που είναι ανοιχτό για 16.000 πολίτες μεριδιούχους.Οπως για τον Πρόεδρο των Δανειοληπτών Κώστα Δημητρακόπουλο.Του πήραν το σπίτι και το βγάζουν σε πλειστηριασμό ΤΩΡΑ και ας γράφει ο ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ πραγματογνώμων ότι όχι μόνο δεν χρωστάει ο Πρόεδρος των Δανειοληπτών,αλλά του χρωστάει η Τράπεζα ,η οποία κατά πάγια τακτική,αποτυπωμένη σε δικόγραφα αρνείται με ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ τρόπο να δώσει τα στοιχεία που της ζητούν…
Του πήραν το σπίτι άδικα,να μάθει να οργανώνει σύλλογο δανειοληπτών-αδικημένων…
Και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ και σήμερα που το σπίτι βγαίνει στον πλειστηριασμό.Κανείς…
Και για τις ατέρμονες δικαστικές έρευνες ΔΕΝ έχει τιμωρηθεί κανείς δικαστής…Ενας πιάστηκε στα πράσα και τον απάλλαξαν γράφοντας χωρίς ντροπή ότι το “δόγμα” που ορίζει ότι “ο δικαστής γνωρίζει το νόμο” δεν ισχύει ,γιατί έγιναν πολλές τροποποιήσεις του νόμου και ο καημένος δεν το πήρε είδηση.Κατά σύμπτωση όλα αυτά είναι προς το κουκούλωμα του σκανδάλου και κανένα λάθος προς την έρευνα…
“Μου έκαναν απάτη νόμου με αυτό  και όλα καλά” λέει χαρακτηριστικά ένα απο τα μεγαλύτερα θύματα του σκανδάλου αυτού και ΜΗ απόφοιτος δημοτικού Γιώργος Μανδηλάς…
Τα ΜΜΕ της περιοχής;Εκτός ορισμένων εξαιρέσεων τα βασικά έχουν πάει ,προφανώς σε κάποια …στρούγκα και εκεί επικρατεί μούγκα…
Ιδού τις μας είπε ο ηρωϊκά αγωνιζόμενος τόσα χρόνια Πρόεδρος των Δανειοληπτών:
  1. Ο πρόεδροςτων εργαζομένων της Τράπεζας κ. Σεϊντής και ο Περιφερειάρχης τότε κ.Περγαντάς με μηνύσεις και δημόσιες δηλώσεις τους είχαν πει ότι εντελώς αδικαιολόγητα έκλεισε η Τράπεζα και τα οικονομικά της δεν ήταν λόγος αφού μπορούσαν αμέσως να διορθωθούν.Εσείς τι εικόνα έχετε;
Κ.ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Η Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας ήταν ένα πιστωτικό ίδρυμα στο οποίο είχαν λάβει χώρα τεράστιες ατασθαλίες.
Το Πόρισμα της Τράπεζας της Ελλάδος και του Σ.Δ.Ο.Ε. το 2000 ήταν καταιγιστικό. «Θαλασσοδάνεια» ημετέρων χωρίς εγγυήσεις, πέραν από κάθε κανόνα χορήγησης των δανείων, δάνειο 600 εκατομμυρίων δραχμών σε μια εταιρεία στο Λουξεμβούργο, άνευ εγγυήσεων, τα μέλη της Διοίκησης και ημέτεροι ελάμβαναν δάνεια καταστρατηγώντας κάθε κανόνα τραπεζικής πρακτικής.
Ένας χορός εκατομμυρίων είχε λάβει χώρα σε δάνεια τα οποία δεν επέπρωτο να πληρωθούν.
Θεωρώ λοιπόν ότι οι κ.κ. Περγαντάςκαι Σεϊντήςέχουν εν μέρει δίκιο.
Το μεγάλο ερώτημα είναι γιατί η Ελληνική Πολιτεία, με τους ελεγκτικούς της μηχανισμούς, αφού διαπίστωσε με το Πόρισμα του 2000ότι συνέβαιναν αυτά τα τερατώδη στην Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας, στην πλάτη των κ.κ. Συνεταίρων-μελών της Τράπεζας, ΓΙΑΤΙ άφησε την Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας να συνεχίζει να λειτουργεί ως το 2012, χωρίς κάποιος να πληρώσει για τη ζημία που προκάλεσε, χωρίς να ανοίξει ρουθούνι.
Θέλω να πω, γιατί δεν έψαξαν να βρουν τους υπαίτιους, ώστε να τιμωρηθούν και ενδεχομένως να φέρουν πίσω και τα χρήματα;
Ίσως, λέω ίσως, αν είχαν ληφθεί πραγματικά μέτρα από το 2000, η Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας να μην είχε κλείσει για έλλειψη κεφαλαίων, όπως δεν έκλεισε η Συνεταιριστική Ηπείρουή Κρήτης, στην οποία δεν είχαν παρατηρηθεί τα ίδια φαινόμενα.
Η Τράπεζα της Ελλάδος, ενώ έλαβε το πόρισμα το 2000, δεν πίεσε τον Εισαγγελέα Στυλιανό Κωσταρέλοπου είχε αναλάβει την έρευνα.
Το επίσης περίεργο είναι ότι ο Εισαγγελέας κος Κωσταρέλλοςπαρέπεμψε για μια περίπτωση δανείου 50 εκατομμυρίων δραχμών, ενώ η έρευνα και το πόρισμα έδειχνε «τρύπα» 10 δισεκατομμυρίων δραχμών.Ακόμα και γι’ αυτό ο κος κηρύχθηκε αθώος. 
Επίσης ο επόμενος Πρόεδρος της Τράπεζας κος Δασκαλόπουλος, όταν ανέλαβε το έτος 2000, δεν προέβη κατά τη γνώμη μου, σε έρευνα εις βάθος για να ανακαλύψει γιατί «το Χρηματοκιβώτιο της Τράπεζας» ήταν άδειο. Έτσι οι υπαίτιοι δεν οδηγήθηκαν στην δικαιοσύνη. Αν είχαν οδηγηθεί εγκαίρως στη δικαιοσύνη, ίσως είχαν επιστραφεί κάποια χρήματα πίσω και ίσως η κατάληξη της Τράπεζας ήταν διαφορετική.
  1. Στις τόσες δικαστικές έρευνες που ξεκίνησαν για τα οικονομικά της Τράπεζας από πόρισμα του ΣΔΟΕ του 2000 και πορίσματα της Τράπεζας Ελλάδας ως δανειολήπτη που κάνατε δημόσιες παρεμβάσεις,ως πρόεδρο των δανειοληπτών πόσες φορές ,πότε και ποιοί δικαστικοί σας κάλεσαν ως μάρτυρα;
Κ.ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Δυστυχώς, εκτός της έρευνας που έγινε από τον κο Κωσταρέλλο, προσωπικά πιστεύω, καμία άλλη δικαστική έρευνα δεν έλαβε χώρα κε Ντάσκα. ΔΥΣΤΥΧΩΣ. Εμένα τουλάχιστον, ως Πρόεδρο των Δανειοληπτών, δεν με κάλεσε κανένας. Αντίθετα, εγώ έκανα πολλές φορές μηνύσεις, προσκόμισα στην Εισαγγελία της Λαμίαςόλα τα αποδεικτικά στοιχεία που μπορούσα να έχω στην κατοχή μου, αλλά οι μηνύσεις μου παρέμεναν για χρόνια και χρόνια στα συρτάρια, με αποτέλεσμα, δυστυχώς να καταλήγουν σε παραγραφή. Μάλιστα, θέλω να τονίσω ότι σε όλες τις Γενικές Συνελεύσεις των κ.κ. Συνεταίρων της Τράπεζας, εγώ προσωπικά τα έλεγα και έκρουα τον κώδωνα του κινδύνου.
Τα πρακτικά τα γνωρίζει η Τράπεζα της Ελλάδος, αλλά δεν προέβη στον έλεγχο που όφειλε ως θεσμός. ΔΥΣΤΥΧΩΣ και πάλι, ήμουν ο μοναδικός που βοούσα φωνή βοώντος εν τη ερήμω, αλλά ούτε τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ούτε οι τοπικοί φορείς, ούτε η Ελληνική Πολιτεία με άκουσε ποτέ.
3.Αν κληθήκατε τί είπατε;Πόσοι άλλοι δανειολήπτες ή μεριδιούχοι κλήθηκαν ως μάρτυρες;
Κ.ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Όπως αναφέρω και πριν δεν κλήθηκα ποτέ να καταθέσω. Ως προς τους άλλους δανειολήπτες, δεν έχω ακούσει από κανέναν ότι κλήθηκε να καταθέσει οτιδήποτε.
  1. Πως προέκυψε ότι εσείς όχι μόνο δεν χρωστούσατε στην Τράπεζα χρήματα,αλλά αντίθετα εκείνη όφειλε σε εσάς;
Κ.ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Από το 2000 ως το 2013, κάθε εξάμηνο έστελνα Αιτήσεις για να μου χορηγήσουν αναλυτικούς λογαριασμούς, τι οφείλω. Η Τράπεζα μου έστελνε πάντοτε ελλιπή στοιχεία και λογαριασμούς. Παρά το γεγονός ότι η Τράπεζα είχε Μηχανογραφικό σύστημα, μου έδιναν αποσπασματική εικόνα.
Το 2006υπέβαλλα Μήνυση μέσω του Αστυνομικού Τμήματος Λαμίας, στον τότε Εισαγγελέα κο Στυλιανό Κωσταρέλλογια υπέρογκες τοκογλυφικές χρεώσεις, αφού Κεφαλαιοποιούσαντον τόκο ανά εξάμηνομε αποτέλεσμα τα μικρά δάνεια που λαμβάναμε να διογκώνονται με γεωμετρική πρόοδο. Ουσιαστικά στη Μήνυσή μου κατηγόρησα τον κο Ν. Δ.για τοκογλυφία. Η Μήνυσή μου αυτή είχε χαθεί κάπου στα συρτάρια της Εισαγγελίας Λαμίας ή είχε τεθεί στο αρχείο. Όταν έφυγε ο εισαγγελέας Λαμίας κος Κωσταρέλλοςαπό τη Λαμία, ο αντικαταστάτης του Νικήτας Θεολογήτηςάκουσε τα παράπονά μου ότι στέλνω συνεχώς Αιτήσεις για να μου δώσουν αναλυτικούς λογαριασμούς, αλλά δεν λαμβάνω επαρκείς απαντήσεις.
Σημειωτέον ότι εγώ είχα όλα τα παραστικά, αλλά ο κος Θεολογίτηςαναρωτιόταν αν υπάρχουν κι άλλα που διαθέτει η Τράπεζα και έτσι διέταξε τον ορισμό Πραγματογνώμονα.
Έτσι ορίσθηκε ο κος Καραγκιοζόγλου, ο οποίος είχε εντολή εντός 40 ημερώννα βγάλει Πόρισμα. Μετά από 2,5 χρόνια που ο κος Καραγκιοζόγλουδεν είχε κάνει τίποτα. Τελικά, μετά από αυτή την καθυστέρηση, το Πόρισμά του ήταν ότι δεν μπορεί να βγάλει συμπέρασμα λόγω έλλειψης στοιχείων.
Ο Εισαγγελέας κος Θεολογίτηςόρισε τότε δεύτερο Πραγματογνώμονα κο ΑντώνιοΧαραλαμπίδη, ο οποίος, μετά από πιέσεις, παρά το γεγονός ότι και πάλι κατά νόμον είχε 40 μέρες, άργησε 2,5 χρόνια επίσης.
Μετά από πίεση να ολοκληρώσει τη δουλειά του, ο κος Χαραλαμπίδηςέβγαλε Πόρισμα ότι η Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας δεν του δίνει στοιχεία.
Ένα χρόνο αργότερα, μετά από εντολή του κου Θεολογίτη, ο κος Χαραλαμπίδηςεξέδωσε Πόρισμα με βάση όσα στοιχεία διέθετα εγώ. 
Το αποτέλεσμα το έχω κοινοποιήσει σε όλους: 
Η Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας έχει εισπράξει παράνομα και άνευ αιτίας πάνω από 30.000 ευρώαπό την πραγματική μου οφειλή.
Το τραγικό είναι ότι η Τράπεζα, έχει μεν εξοφληθεί ολοσχερώς και πρέπει να μου επιστρέψει αυτές τις 30.000 ευρώ, αλλά στο μεταξύ μου έχει κατασχέσει το σπίτι μου και το μαγαζί μου, λόγω δήθεν οφειλής μου.
Δηλαδή, τη στιγμή που μου κατέσχεσε το σπίτι μου και το εκπλειστηρίασε, την ίδια στιγμή η αλήθεια ήταν ότι όχι μόνο δεν όφειλα αλλά έπρεπε να μου επιστρέψει 30.000 ευρώ.
Από το 2004 μέχρι και σήμερα μετά από τιτάνιο δικαστικό αγώνα, στον οποίο εγώ μεν υποστήριζα ότι δεν υπάρχει οφειλή μου και η τράπεζα ότι υπάρχει, η Εισαγγελία Λαμίας και πάλι, παρά την ύπαρξη του Πορίσματος Χαραλαμπίδηπου η ίδια διέταξε, λέει ότι έχουν υποκύψει σε παραγραφή οι όποιες ευθύνες όσων παραπλάνησαν τη Δικαιοσύνη και δεν έκανε δεκτά τα αιτήματά μου να σταματήσει η κατάσχεση και πλειστηριασμός.
Με λίγα λόγια: Και δεν χρωστούσα, Και μου πήραν την περιουσία μου παράνομα, Και μου χρωστάνε 30.000 ευρώ, και κανένας δεν θα πληρώσει το μάρμαρο. Άρα, εγώ έμεινα με τις δάφνες της δόξας ότι είχα δίκιο, αλλά στο σπίτι μου δεν μπορώ να επιστρέψω, γιατί στο μεταξύ έγιναν αμετάκλητες οι αποφάσεις. Η Εισαγγελία όμως δεν μετράει το χρόνο που εκείνη είχε στα συρτάρια της τις αιτήσεις μου. Τι φταίω εγώ που καθυστέρησαν να κάνουν τη δουλειά τους; Πιστεύω ότι όλα έγιναν για να μην δικαιωθώ εγώ, ο Πρόεδρος των Συνεταίρων Δανειοληπτών – Εγγυητών. Αν δικαιωνόμουν, θα στρέφονταν πολλοί Συνεταίροι – Δανειολήπτες κατά της τράπεζας και θα άνοιγε ο ασκός του Αιόλου.
  1. Ο Προϊστάμενος εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας κ.Θεολογίτης σε διάταξή του αφήνει το θέμα πάντα ανοιχτό και γράφει ότι τα εγκλήματα εκεί στην Τράπεζα είναι διαρκή.Σε εσάς τι απάντησε με διάταξή του ο Εισαγγελέας Παρασκευαίδης;
Κ.ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Πράγματι, ο κος Θεολογίτηςείχε χαρακτηρίσει διαρκές αδίκημααυτό που συνέβαινε, αλλά δυστυχώς στην ίδια διάταξή του χαρακτηρίζει άγνωστους τους δράστες. Δηλαδή, για να καταλάβετε, υπάρχει Διοίκηση και υπάλληλοι της τράπεζας, ένας πεπερασμένος αριθμός προσώπων, αλλά ο Εισαγγελέας δεν βρίσκει τους δράστες του εγκλήματος, δεν βρίσκει τους δράστες που είναι υπεύθυνοι για τις ατασθαλίες. Έτσι έβαλε τη δικογραφία στο αρχείο αγνώστων δραστών το 2017.
Αυτό έγινε πριν ο πραγματογνώμονας συντάξει το τελικό του Πόρισμα.
Όταν εξεδόθη το Συμπληρωματικό ΠόρισμαΧαραλαμπίδη, εγώ επανέφερα και επανακίνησα το θέμα, οπότε ο Αντιεισαγγελέας κος Παρασκευαίδης, παρά την ύπαρξη του Πορίσματος, λέει με τη Διάταξή του ότι δεν προκύπτουν αποχρώσες ενδείξεις ενοχής για κάποια από τα αδικήματα και τα υπόλοιπα τα θέτει στο αρχείο λόγω παραγραφής.
Για να καταλάβετε το άκρον άωτον της υπόθεσης θα το πω με απλά λόγια: Επί σειράς ετών εγώ λέω ενώπιον των Δικαστηρίων με πολλά δικόγραφα «ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΩ, ΚΑΚΩΣ ΜΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ», η Τράπεζα απαντούσε με τα δικόγραφά της «ΟΧΙ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΤΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ», βγήκε το Πόρισμα που με δικαιώνει και λέει ότι όχι μόνο δεν χρωστάω αλλά πρέπει να μου επιστρέψουν και 30.000 ευρώ, Πόρισμα το οποίο το ζήτησε η Εισαγγελία Λαμίας, ο δικός της Πραγματογνώμονας το εξέδωσε, ΟΜΩΣ ο Αντιεισαγγελέας κος Παρασκευαΐδηςκατέλεξε ότι εγώ δεν αναφέρω ποιο ακριβώς είναι το ψέμα της τράπεζας. Κρίνετε και μόνος σας…Φυσικά, όλα τα έγγραφα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε δεν μπορεί να πιστέψει ότι συμβαίνουν αυτά σε μια ευνομούμενη, όπως θέλουμε να πιστεύουμε, Ευρωπαϊκή Αστική Δημοκρατία.
  1. Που βρίσκεται σήμερα ο κ.Παρασκευαίδης;
Κ.ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Στις 3 Σεπτεμβρίου 2019πήγα στην Εισαγγελία για να τον δω, αλλά με ενημέρωσαν ότι πήρε μετάθεση, δεν ξέρω για πού.
  1. Βρήκαμε τα βιβλία της Τράπεζας και ο εταίρος κ.Μανδηλάς κατήγγειλε ότι τα βιβλία είναι άθλια με σβησίματα,με αριθμούς κενούς,με χειρόγραφες προσθαφαιρέσεις κλπ Γνωρίζετε αν η Δικαιοσύνη της περιοχής ήλεγξε αυτή την αθλιότητα.δεδομένου ότι εμείς ζητήσαμε να καταθέσουμε και η δικαστίνα που έκανε την έρευνα απέρριψε το αίτημά μας και αμέσως μετατέθηκε αλλού;
Κ.ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Γνωρίζω μόνο όσα μου έχει διηγηθεί ο κος Μανδηλάς, διότι τηρείται σιγή ιχθύος γύρω από την υπόθεσή του. Ο κος Μανδηλάςξεκίνησε αγώνα από το 2000, όταν βρήκε τις Μερίδες -Μετοχές του πατέρα του, ζήτησε να τις εξαργυρώσει, και η Τράπεζα του έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα.
  1. Παρότι δικαιωθήκατε από τον Εισαγγελικό Πραγματογνώμονα το σπίτι σας βγαίνει στον πλειστηριασμό από την εταιρεία εκκαθάρισης;
Κ.ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Βεβαίως. Το σπίτι μου, πωλείται στα πλαίσια της εκκαθάρισης της τράπεζας. Διάβασα στον «ΛΑΜΙΑΚΟ ΤΥΠΟ» την ανακοίνωση της PQH, του εκκαθαριστή δηλαδή της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας.
9.Τους ενημερώσατε για τη δικαιώσή σας και αν ναι πότε και τις σας απάντησαν;
Κ.ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Έχω στείλει εξώδικο κατά της PQH, της Τράπεζας της Ελλάδος, του Υπουργού Οικονομικών. Με την εξώδικό μου αυτό τους ενημέρωσα για το Πόρισμα Χαραλαμπίδη. Επομένως, αν και το γνώριζαν, έχουν και επισήμως ενημερωθεί.
Φυσικά, η PQHαπάντησε ότι δεν τη νοιάζει τι λέω εγώ, αφού πέρασαν τόσα χρόνια, οι αποφάσεις έχουν καταστεί αμετάκλητες. Μάλιστα, μου υποδεικνύει περιπαικτικά να προσφύγω στη Δικαιοσύνη. Στην ίδια Δικαιοσύνη που παραπλανήθηκε και εξαπατήθηκε ως προς την ύπαρξη της δήθεν οφειλής μου, έβαλε στα συρτάρια τις Μηνύσεις μου, εκώφευσε στις Αγωγές μου και στα στοιχεία μου, απέρριψε αβασάνιστα τους ισχυρισμούς μου, διέταξε την διενέργεια Πραγματογνωμοσύνης, την οποία όμως δεν έλαβε υπόψιν της και έθεσε στο Αρχείο τις Μηνύσεις μου.
Αυτό δεν λέγεται δικαίωση κε Ντάσκα, λέγεται εμπαιγμός. Και ορθώς πράττει η PQHπου με περιπαίζει. Που πας ρε καημένε, ταλαίπωρε πολίτη να τα βάλεις με το σύστημα; Η Τράπεζα είναι μέρος του Συστήματος, οι Εισαγγελείς και οι Δικαστές είναι μέρος του Συστήματος, άρα ό,τι λέει η τράπεζα είναι εξορισμού αλήθεια και η τράπεζα έχει εξορισμού δίκιο. Ο πολίτης είναι πάντοτε ο εχθρός του συστήματος, άρα έχει εξορισμού άδικο. Έτσι κρίνουν από ότι κατάλαβα. Ακόμα και όταν το ίδιο το Σύστημα, η Εισαγγελία Λαμίας διέταξε την Πραγματογνωμοσύνη που με δικαίωνε, η ίδια δεν την χρησιμοποίησε, κατηγορώντας εμένα ότι δεν τους τα είπα ξεκάθαρα…… Μόνη και τελευταία λύση κε Ντάσκαείναι η προσφυγή μου στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια…Δεν έχω κάτι άλλο να κάνω, καθώς λόγω αρμοδιότητας, ό,τι και να θέλω να κάνω θα πάει στα Δικαστήρια της Λαμίας, όπου και πάλι θα μείνουν για χρόνια στα συρτάρια. Όμως θα πάω στα Ευρωπαικά Δικαστήρια, θα το τραβήξω μέχρι τέλους.
  1. Θα προσφύγετε στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια;
Κ.ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Κύριε Ντάσκα, παρά το γεγονός ότι στη Λαμία υπήρξε Παραδικαστικό Κύκλωμα, όπως αποδεικνύεται από τα πράγματα, από το 1996, εγώ συνεχίζω να πιστεύω ότι υπάρχουν έντιμοι δικαστές στην Ελλάδα. Για αυτό θα εξαντλήσω ενώπιων των Ελληνικών Δικαστηρίωνόλα τα ένδικα βοηθήματα και μέσα και βεβαίως, θα προσφύγω και στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια. 
Πρέπει να βρω το δίκιο μου.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη