Συμφώνησαν Αντωνίου και Αναστασίου


Σωτήρης Αντωνίου και Γιάννης Αναστασίου συμφώνησαν για το συναρπαστικό της εξέλιξης του Λαμία - Ατρόμητος, αμφότεροι όμως περίμεναν περισσότερα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των δύο προπονητών: 

Σωτήρης Αντωνίου (Λαμία):

«Ήταν ένα συναρπαστικό παιχνίδι όσον αφορά τη διακύμανση του σκορ απέναντι σε έναν ευρωπαϊκό αντίπαλο όπως είναι ο Ατρόμητος. Θεωρώ ότι έτσι όπως αντιμετωπίσαμε το ματς είχαμε τις περισσότερες πιθανότητες να το κερδίσουμε, βάσει των ευκαιριών που δημιουργήσαμε και στα δύο ημίχρονα. Μας αφήνει πικρία το αποτέλεσμα διότι χωρίς φάση ο Ατρόμητος, δύο φορές αφού προηγηθήκαμε χωρίς κλασσική ευκαιρία κατάφερε να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Γνωρίζαμε ότι είναι μια ομάδα που θέλει να κρατά τη μπάλα στα πόδια της, δώσαμε το χώρο που θέλαμε για να χτυπήσουμε στη κόντρα, κάτι το οποίο πιστεύω ότι μας βγήκε και στο πρώτο αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο.

Αν ήμασταν πιο αποτελεσματικοί σίγουρα θα είχαμε τον πρώτο λόγο για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Η ομάδα σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό έδειξε σημάδια βελτίωσης και στον ρυθμό αλλά και στη δημιουργία ευκαιριών.

Έχουμε 15 μέρες μπροστά μας για να μπορέσουμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τα επόμενα παιχνίδια που έρχονται. Να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την προσήλωση τους στο αγωνιστικό πλάνο, το πάθος τους στον αγωνιστικό χώρο και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε κάτω από τις ίδιες συνθήκες ώστε να εμφανιστούμε καλύτεροι μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος».

Γιάννης Αναστασίου (Ατρόμητος):

«Ένα ενδιαφέρον παιχνίδι πιο πολύ για τον κόσμο, τρομερή εξέλιξη και ωραία γκολ. Σε μεγάλο βαθμό ήμασταν καλύτεροι στο παιχνίδι, είχαμε τον έλεγχο και κόντρα στη ροή του αγώνα δώσαμε ένα γκολ στον αντίπαλο και βάλαμε πολύ δύσκολα στους εαυτούς μας. Ευτυχώς ισοφαρίσαμε γρήγορα, σημειώσαμε και ένα τρίτο γκολ που ακυρώθηκε, αποφασίστηκε ότι ήταν οφσάιντ και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Το παιχνίδι έγινε λίγο ροντέο στα τελευταία λεπτά. Κάναμε βήματα προς τα μπρος, απλά μερικές φορές με τις αποφάσεις που παίρνουμε φέρνουμε τον εαυτό μας πίσω. Εκεί πρέπει να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε στις αποφάσεις που παίρνουμε και να είμαστε πιο γρήγοροι σε κάποια διαστήματα του παιχνιδιού. 

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη