Σε νοσοκομείο του Παρισιού ο Μίκαελ Σουμάχερ

Σε νοσοκομείο του Παρισιού ο Μίκαελ Σουμάχερ

Πληροφορίες για «μυστική θεραπεία» του πρωταθλητή της Formula 1 Μίκαελ Σουμάχερ σε σε νοσοκομείο του Παρισιού, σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα «Le Parisien».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 50χρονος Σουμάχερ, τους τελευταίους μήνες παρουσιάζει θετική εξελιξη στην πορεί της υγείας του.Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι  ο Σουμάχερ έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο Pompidou στο νοτιοδυτικό Παρίσι το απόγευμα της Δευτέρας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο πρώην πρωταθλητής θα υποβληθεί σε θεραπεία με βάση τη μετάγγιση βλαστικών κυττάρων από τον Γάλλο χειρουργό  Philippe Menasche. Τον Ιούλιο το «αφεντικό» της Formula 1, ο Ζαν Τοντ σε δηλώσεις του υποστήριξε ότι ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής παρακολούθησε μαζί τους αγώνα της F1.«Είμαι πάντα πολύ προσεκτικός με τέτοιου είδους δηλώσεις, όμως είναι αλήθεια. Είδα τον αγώνα μαζί με τον Μίκαελ Σουμάχερ στο σπίτι του στην Ελβετία», είπε ο Τοντ.Πρόσθεσε δε ότι

«Ο Μίκαελ βρίσκεται στα καλύτερα χέρια και τον φροντίζουν πάρα πολύ καλά στο σπίτι του. Δεν έχει παραδώσει τα όπλα και συνεχίζει να μάχεται». «Η οικογένειά του παλεύει πολύ και φυσικά η φιλία μας δεν μπορεί να είναι όπως ήταν, καθώς δεν υπάρχει η ίδια επικοινωνία όπως παλιά. Συνεχίζει να παλεύει. Το ίδιο και η οικογένειά του».



from Ειδήσεις | Live News https://ift.tt/34sb930
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη