Ικανοποίηση Μαρτίνς για τη νίκη κόντρα στη Λαμία


Ο Πέδρο Μαρτίνς έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση απέναντι στην Λαμία και τόνισε ότι όλοι είναι σημαντικοί και θα κληθούν να βοηθήσουν την ομάδα, ενώ εμφανίστηκε καθησυχαστικός όσον αφορά τις ενοχλήσεις που ένιωσε ο Βαλμπουενά.

Στη βελτίωση που έδειξε η ομάδα του στο δεύτερο ημίχρονο στάθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Λαμίας με 2-0, για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε ότι στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του ανέβασαν ταχύτατα και δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες στα καρέ των φιλοξενούμενων.

Olympic Champion : Τα επικρατέστερα σενάρια για την πυρκαγιά – Τι εξετάζουν οι αρχές
Ο έμπειρος προπονητής τόνισε επίσης ότι έμεινε ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις των Κούτρη και Σουντανί, ενώ επισήμανε ότι όλοι οι παίκτες είναι σημαντικοί για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα και όλοι θα χρειαστεί να βοηθήσουν την ομάδα.

Οσον αφορά στις ενοχλήσεις που ένιωσε ο Βαλμπουενά και οδήγησαν στην αλλαγή του, ο Μαρτίνς εμφανίστηκε καθησυχαστικός, τονίζοντας ότι το πρόβλημα που αντιμετώπισε ο Γάλλος ήταν από την υπερπροσπάθεια και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη συμπεριφορά της ομάδας μου. Ηταν ένα παιχνίδι που ήθελε υπομονή. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε την απαιτούμενη ταχύτητα. Στο δεύτερο ημίχρονο αυξήσαμε την ταχύτητα και κάναμε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Ο αντίπαλός μας από την άλλη δεν μας απείλησε. Δημιούργησε μόνο μία ευκαιρία σε όλο το παιχνίδι. Είμαι ικανοποιημένος, πήραμε μια δίκαιη νίκη», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Ο κύριος στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση του Κούτρη, του Σουντανί, αλλά και όλων των παικτών. Δεν μετανιώνω για την απόφασή μου να αφήσω εκτός τον Κούτρη. Κάποιοι έπρεπε να μείνουν εκτός. Ολοι είναι σημαντικοί για την πορεία μας στο πρωτάθλημα. Ολοι θα παίξουν και όλοι είναι σημαντικοί για εμάς».

Για τις ενοχλήσεις που ένιωσε ο Βαλμπουενά και την αλλαγή του: «Πιστεύω πως είναι απλά κάτι που ένιωσε από την υπερπροσπάθεια. Δεν νομίζω ότι θα υπάρχει πρόβλημα.»

www.tanea.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη