Πέθανε η σύζυγος του Γρηγόρη Μπιθικώτση

Πέθανε η σύζυγος του Γρηγόρη Μπιθικώτση

Η Μεταξία Μπιθικώτση, δεύτερη σύζυγος του λαϊκού τραγουδιοστή, έχασε τη μάχη με τον καρκίνο.

.

'Εφυγε από την ζωή η δεύτερη σύζυγος του σπουδαίου λαϊκού τραγουδιστή Γρηγόρη Μπιθικώτση. Η Μεταξία Μπιθικώτση έχασε τη μάχη με τον καρκίνο και άφησε την τελευταία της πνοή τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου. Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε μέσα από το προσωπικό του προφίλ ο γιος της.

«Χθες χάσαμε την Μεταξία μας,την μανούλα μου την ψυχή μας, μετά από πολλά χρόνια μάχης με τον καρκίνο. Πήγε να συναντήσει την αγάπη της, τον Γρηγόρη της. Ο πόνος είναι αβάσταχτος και η Μεταξία μας αναντικατάστατη. 15 σχεδόν χρόνια μετά τον χαμό του πατέρα μου, ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσω την μητέρα μου. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στον ιερό ναό Αγίων Αποστόλων αύριο Τετάρτη στις 2:00 το μεσημέρι και η ταφή στο Κοιμητήριο Καλάμου αμέσως μετά. Μεταξία μου τώρα νιώθω πραγματικά μόνος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης.



via Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2laUYWg
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη