Κώστας Δημητρακόπουλος: ΚΑΛΩ όλους τους ενδιαφερόμενους να απέχουν από την εν λόγω πώληση


ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Πρόεδρος του Συλλόγου Μεριδιούχων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμία & πρώην Πρόεδρος των Συνεταίρων Δανειοληπτών – Εγγυητών της Σ.Τ.Λ.
Η Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας, ισχυριζόμενη ότι έχω οφειλή από δάνεια τα οποία μου είχε χορηγήσει μέσω του συστήματος των γραμματίων, κατέσχεσε το κατάστημά μου και την πρώτη μου κατοικία το 2002.  Από τότε και μέχρι σήμερα έχω αναλωθεί σε έναν τεράστιο δικαστικό αγώνα, για να αποδείξω ότι η κατάσχεση και οι πλειστηριασμοί της πρώτης μου κατοικίας και του καταστήματος μου ήταν παράνομοι, αφού είχα εξοφλήσει την όποια οφειλή μου. Η Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας, σε όλες τις δίκες υποστήριζε συνεχώς, ότι καλώς προέβη στους πλειστηριασμούς, διότι όφειλα. Να όμως που δεν όφειλα. Οι διώξεις όμως έγιναν επειδή ήμουν ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ώστε να τρομοκρατηθούν και οι 16.000 κ.κ. Συνεταίροι και να σκύψουν το κεφάλι, όπως και έγινε. Μετά από Μηνύσεις μου, η Εισαγγελία Λαμίας, καθυστερημένα, διέταξε τη διενέργεια Πραγματογνωμοσύνης. Από το 2006 ως το 2012 κατέθετα Μηνύσεις, ώσπου το 2017, με συμπληρωματική έκθεση ο Ορκωτός Πραγματογνώμονας Αντώνιος Χαραλαμπίδης, ορισθείς από την Εισαγγελία Λαμίας, εξέδωσε την Έκθεση Πραγματογνωμοσύνης, ότι την στιγμή των πλειστηριασμών, εγώ, όχι μόνο δεν όφειλα, αλλά η Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας είχε εισπράξει ένα ποσό, περίπου 30.000 ευρώ ΠΑΡΑΠΑΝΩ από την όποια οφειλή μου και πρέπει να μου το επιστρέψει. Το 2019, παρά τα παραπάνω γεγονότα, ο εκκαθαριστής της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας, η γνωστή πλέον σε όλους εταιρεία PQHανακοίνωσε ότι η οικία μου, επί της οδού Σκληβανιώτου και Κάδμου γωνία, επιφάνειας 200 τετραγωνικών μέτρων, πωλείται, στα πλαίσια της εκκαθάρισης της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας.
ΚΑΛΩ  όλους τους ενδιαφερόμενους να απέχουν
από την εν λόγω πώληση.

Η οικία μου κατασχέθηκε και εκπλειστηριάσθηκε, το κατάστημά μου πωλήθηκε ήδη και όλα αυτά παράνομα, αφού τη στιγμή του πλειστηριασμού είχα εξοφλήσει. Το απέδειξε η Έκθεση Πραγματογνωμοσύνης του ορκωτού Λογιστή - Πραγματογνώμονα Αντώνιου Χαραλαμπίδη, τον οποίο όρισε η Εισαγγελία Λαμίας. Είναι στη διάθεση οποιουδήποτε ενδιαφερομένου, να τη δει και να τη διαβάσει με τα ίδια του τα μάτια. Μετά από την ως άνω γνωστοποίηση, ΚΑΛΩ όλους τους ενδιαφερομένους Δανειολήπτες και Εγγυητές της πρώην Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας να κινητοποιηθούμε, να αγωνιστούμε, να συστρατευτούμε, ώστε να αναδείξουμε το σκάνδαλο της κακοδιαχείρισης και των ατασθαλιών της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας που την οδήγησαν στην πτώχευση. Όλοι όσοι έχουν λάβει δάνειο ή είναι εγγυητές είναι ευπρόσδεκτοι στο ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ να παλέψουμε όλοι μαζί, ώστε να αναδειχθεί το πρόβλημα και να σώσουμε τις περιουσίες που κινδυνεύουν.

ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ
ΤΗΣ  ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ
Γραφεία: Καποδιστρίου 12 – Λαμία
Υπ αριθ. 61/2018 Διάταξη του Ειρηνοδικείου Λαμίας
Τηλ. 22310 42412, 6977 882119, fax. 22310 29240

f.b. Κίνημα Μεριδιούχων Σ.Τ.Λ….
Τ.Κ. 35 100



Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη