Τραγωδία στα Γλυκά Νερά: Τι είπε στην κατάθεσή της η μητέρα του βρέφους

Τραγωδία στα Γλυκά Νερά: Τι είπε στην κατάθεσή της η μητέρα του βρέφους

Ολοκληρώθηκε η κατάθεση της μητέρας του βρέφους που έχασε τη ζωή του το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν το κατασπάρεξε το ροτβάιλερ της οικογένειας.

Η μητέρα του βρέφους μόλις δύο μηνών, που κατασπάραξε το ροτβάιλ, σοκαρισμένη και παρουσία ψυχιάτρου ολοκλήρωσε την κατάθεσή της στις αρχές ενώ σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα υποστήριξε πως είχε αφήσει μόνο του το μόλις δύο μηνών κοριτσάκι στην κούνια του το σαλόνι  προκειμένου να καθαρίσει το σπίτι.Το σκυλί όπως πάντα - μαρτυρία που υποστηρίζουν και οι γείτονες - ήταν περιορισμένο μόνο του στο μπαλκόνι του σπιτιού. Ωστόσο, η μπαλκονόπορτα ήταν ανοικτή και μόνο μια σίτα εμπόδιζε την είσοδο του στο  εσωτερικό.

Όπως αναφέρει η μητέρα το σκυλί κατάφερε να ξεσκίσει την σίτα να εισέλθει στο σαλόνι και να επιτεθεί στο παιδί. Το τραγικό συμβάν φαίνεται πως συνέβη σε ελάχιστο χρόνο με την μητέρα να μην προλαβαίνει να φτάσει στο σαλόνι για να σώσει το μικρό κοριτσάκι.

Κατά το χρόνο του περιστατικού δεν βρισκόταν κανείς άλλος στο σπίτι.

Νωρίτερα το μεσημέρι, προσωπικό της φιλοζωικής έσπευσε στο διαμέρισμα της οικογένειας και περισυνέλεξε το σκυλί το οποίο βρισκόταν κατά το χρόνο εκείνο στο μπαλκόνι του διαμερίσματος. Το σκυλί θα παραμείνει στις εγκαταστάσεις της Φιλοζωικής όπου ειδικοί θα προβούν στους απαραίτητους ελέγχους, εποπτεύοντας την συμπεριφορά του, προκειμένου να διαπιστώσουν αν όντως είναι επιθετικό.

Κατόπιν τούτου ο εισαγγελέας θα αποφασίσει για το αν πρόκειται να θανατωθεί ή όχι.



via Ειδήσεις | Live News - Dikaiologitika News | Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2I2DwuY
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη