Τα πόθεν έσχες των βουλευτών της Μαγνησίας, του περιφερειάρχη και του δημάρχου Βόλου

Τα πόθεν έσχες των βουλευτών της Μαγνησίας, του περιφερειάρχη και του δημάρχου Βόλου

Στη σελίδα της βουλής αναρτήθηκαν τα «πόθεν έσχες» των πολιτικών για τα έτη 215 (αναδημοσίευση), 2016 και 2017. Οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης θα παραμείνουν αναρτημένες στον διαδικτυακό τόπο της Βουλής για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί η θητεία των υπόχρεων, πλέον τριών ετών από τη λήξη αυτής.

Συγκεκριμένα, στη σελίδα της Βουλή δημοσιοποιήθηκαν τα πόθεν έσχες έτους 2018 ( χρήση 2017) και τα πόθεν έσχες έτους 2016 ( χρήση 2017) του Πρωθυπουργού των Αρχηγών των πολιτικών κομμάτων (που εκπροσωπούνται στο Εθνικό ή το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, καθώς και όσων λαμβάνουν κρατική χρηματοδότηση) – Υπουργών – αναπληρωτών Υπουργών – Υφυπουργών – βουλευτών – ευρωβουλευτών-Περιφερειαρχών – Δημάρχων – όσων διαχειρίζονται τα οικονομικά των πολιτικών κομμάτων που εκπροσωπούνται στο Εθνικό ή το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, καθώς και όσων λαμβάνουν κρατική χρηματοδότηση.

Τα πόθεν έσχες (2018- χρήση 2017)

Περιφερειάρχης Θεσσαλίας: Κώστας Αγοραστός:  /> Δήμαρχος Βόλου: Αχιλλέας Μπέος : 

Βουλευτές Μαγνησίας
Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος
/>Κατερίνα Παπανάτσιου />Μάκης Μπαλλής />Χρήστος Μπουκώρος />Κώστας Στεργίου />Παναγιώτης Ηλιόπουλος

www.ert.gr



via ert.gr https://volos.ert.gr/blog/2019/09/26/ta-pothen-esches-ton-voyleyton-tis-magnisias-toy-perifereiarchi-kai-toy-dimarchoy-voloy/

RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη