Brexit: Το Λονδίνο απορρίπτει το τελεσίγραφο της ΕΕ - «Θα καταθέσουμε τις προτάσεις μας όταν είμαστε έτοιμοι»

photo: eurokinissi

Η Βρετανία κοινοποίησε κάποια τεχνικού χαρακτήρα έγγραφα στην Ευρωπαϊκή Ένωση παρουσιάζοντας τις αλλαγές που επιδιώκει στη συμφωνία του Brexit με το μπλοκ και θα καταθέσει επίσημες προτάσεις όταν είναι έτοιμη, όπως ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση.

Χθες, ο Φινλανδός υπουργός δήλωσε ότι η Βρετανία έχει έως το τέλος του μήνα για να παρουσιάσει τα σχέδιά της για το Brexit.

«Έχουμε τώρα κοινοποιήσει σε γραπτή μορφή μια σειρά από εμπιστευτικά, τεχνικού χαρακτήρα non-papers που αποτυπώνουν τις ιδέες που προωθεί το Ηνωμένο Βασίλειο», δήλωσε εκπρόσωπος της βρετανικής κυβέρνησης.

«Θα καταθέσουμε επίσημες γραπτές λύσεις όταν είμαστε έτοιμοι, όχι με βάση μια τεχνητή προθεσμία, και όταν η ΕΕ είναι ξεκάθαρη ότι θα ασχοληθεί εποικοδομητικά με αυτές για να αντικαταστήσουν το backstop».



via Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/31zPFQ0
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη