Η Ντίνα Μαυρομαρά σάς πρόσθεσε με ετικέτα στο Facebook

 
  Η Ντίνα Μαυρομαρά σάς πρόσθεσε με ετικέτα σε μια δημοσίευση       Ντίνα Μαυρομαρά 24 Σεπτεμβρίου στις 2:32 μ.μ.   Καλή σας μέρα από τη συννεφιασμένη και Λαμία ...   Τώρα μπορείτε να προσθέσετε τους φίλους σας με ετικέτα στην κατάστασή σας ή στη δημοσίευσή σας. Πληκτρολογήστε @ και έπειτα το όνομα του φίλου σας. Για παράδειγμα: "Έφαγα μεσημεριανό με τον @John Smith."   Μάθετε περισσότερα για την προσθήκη ετικετών στο Facebook .  
   
 
   Facebook
 
   
   
 
Η Ντίνα Μαυρομαρά σάς πρόσθεσε με ετικέτα σε μια δημοσίευση
 
   
Ντίνα Μαυρομαρά
24 Σεπτεμβρίου στις 2:32 μ.μ.
 
Καλή σας μέρα από τη συννεφιασμένη και Λαμία...
 
Τώρα μπορείτε να προσθέσετε τους φίλους σας με ετικέτα στην κατάστασή σας ή στη δημοσίευσή σας. Πληκτρολογήστε @ και έπειτα το όνομα του φίλου σας. Για παράδειγμα: "Έφαγα μεσημεριανό με τον @John Smith."
 
Μάθετε περισσότερα για την προσθήκη ετικετών στο Facebook.
 
   
   
 
Προβολή στο Facebook
 
   
   
 
Το μήνυμα έχει σταλεί στη διεύθυνση kaliterilamia@gmail.com. Αν δεν θέλετε να λαμβάνετε στο μέλλον αυτά τα email από το Facebook, ξεγραφτείτε.
Facebook Ireland Ltd., Attention: Community Operations, 4 Grand Canal Square, Dublin 2, Ireland
   
   
Για την προστασία του λογαριασμού σας, μην προωθήσετε αυτό το email. Μάθετε περισσότερα.
   
 

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη