K19: ΠΑΣ Λαμία – Ατρόμητος Αθηνών 1-3


Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Υποδομών Κ19 της Super League ο ΠΑΣ Λαμίας υποδέχθηκε τον Ατρόμητο Αθηνών το απόγευμα του Σαββάτου 31/8 στο γήπεδο του Λιανοκλαδίου και αν και προηγήθηκε στο σκορ, τελικά γνώρισε την ήττα με 1-3.

Το 1-0 έγινε στο 11΄ όταν η Λαμία κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Βλαχομήτρος με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να αποκρούει και τον Στεφανή να παίρνει το «ριμπάουντ», να κάνει το σουτ και να ανοίγει το σκορ.

Στο 24΄ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Βαγγελη με σουτ και στο 55΄πήραν κεφάλι στο σκορ με τον ίδιο παίκτη, ενώ το 1-3 έγινε με τον Τσακίρη στο 63΄.

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Απόστολος Παπανικολάου): Σόμογλου, Πατσιάνι (75΄ Πέλκας), Κουδουνάς, Μητσόπουλος (75΄ Καλαμπαλίκης), Στεφανής, Τρούμπουλος, Πλιάτσικας, Καρβέλης (66΄ Αναγνωστόπουλος), Βλαχομήτρος, Φουσέκης (58΄ Μεσουρούνης), Νικολόπουλος.



ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ (Μουράτ Σεροπιάν): Κοκολέσης, Πολίτης, Αθανασίου, Ανδριόπουλος (9΄ Σελίνας λ.τρ.), Βιταλιώτης, Ξενοπανάγος, Χριστόπουλος, Τσακίρης (87΄ Αγγελόπουλος), Σάνι (75΄ Παπαδόπουλος), Ζούνης (75΄Ρίζος), Βαγγελης (87΄ Πιέτρης).


Δείτε το γκολ της Λαμίας και φωτογραφίες από την αναμέτρηση:














www.lamia1964.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη