Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Αυτό είναι το μέρος που πέρασε τις τελευταίες στιγμές με τους φίλους του (pics)

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Αυτό είναι το μέρος που πέρασε τις τελευταίες στιγμές με τους φίλους του (pics)

Το βράδυ της Κυριακής καθόταν με φίλους του στο Πηγάδι Πτελεού.

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του χαμού του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Ο σπουδαίος τραγουδοποιός έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών στον Πτελεό Μαγνησίας όπου βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες. Ο Μαχαιρίτσας συνέχιζε τις εμφανίσεις του μαζί με το καλό του φίλο Νίκο Πορτοκάλογλου και η τελευταία συναυλία ήταν στο δημοτικό στάδιο Βόλου την Παρασκευή. Θα ακολουθούσε την Τρίτη η συναυλία στο Ηρώδειο όπου θα τραγουδούσε για τα παιδιά της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Το βράδυ της Κυριακής βρέθηκε μαζί με φίλους σε ταβέρνα στο Πηγάδι Πτελεού κι εκεί συζητούσαν για διάφορα θέματα, και σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο Μαχαιρίτσας ήταν ευδιάθετος και ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την υποδοχή που του επιφύλαξαν οι συντοπίτες του. Παράλληλα, τους είπε πως μετά το Ηρώδειο θα ταξίδευε για τη Θεσσαλονίκη όπου επίσης μαζί με τον Νίκο Πορτοκάλογλου θα τραγουδούσαν στην 84η ΔΕΘ.
Καθώς την επόμενη μέρα θα ταξίδευε για Αθήνα, έφυγε από το μαγαζί περίπου στις 22:30 για να ξεκουραστεί, ωστόσο η καρδιά του τον «πρόδωσε» βυθίζοντας στην θλίψη τη χώρα.

Στις φωτογραφίες του Life-Events.gr μπορείτε να δείτε το μαγαζί στο οποίο ήταν χθες το βράδυ ο σπουδαίος τραγουδιστής μαζί με την παρέα του…

life

lfe2

life3

life4

Πηγή: life- Eventsvia Ειδήσεις | Live News https://ift.tt/2UGQtjg
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.