Ηράκλειο: Θανατηφόρο τροχαίο - Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες (pics)

Ηράκλειο: Θανατηφόρο τροχαίο - Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες (pics)

Μεγαλώνει η μαύρη λίστα των θανατηφόρων τροχαίων στην Κρήτη. Ένας ακόμα άνθρωπος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Κυριακής (8/9) στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στην οδό Μενελάου Παρλαμά,στο Γιόφυρο.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία μηχανή συγκρούστηκε με δύο ΙΧ επιβατικά αυτοκίνητά με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατο του 50χρονου δικυκλιστή και τον τραυματισμό τριών ατόμων.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μαζί με την γιατρό, η οποία δυστυχώς απλά διαπίστωσε το θάνατο του δικυκλιστή.

troxaio iraklio1

Τραυματίες είναι οι δύο οδηγοί των δύο αυτοκινήτων και ένας συνεπιβάτης, οι οποίοι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φέρουν ελαφρά ορθοπεδικά τραύματα.

troxaio iraklio

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες ο οδηγός της μηχανής εκτινάχτηκε αρκετά μέτρα μακριά. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Τροχαίας Ηρακλείου για να διερευνήσουν τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.

Πηγή: cretapost.gr



from Ειδήσεις | Live News https://ift.tt/2Q07KVZ
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη