Οι ειδήσεις από τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα (vid)

Οι ειδήσεις από τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα (vid)

Οι ειδήσεις των εφημερίδων σήμερα Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου - Πρωινός καφές με τις πρώτες σελίδες των σημερινών εφημερίδων

Δείτε τα θέματα που ξεχωρίζουν στις πρώτες σελίδες των πολιτικών και οικονομικών εφημερίδων, σήμερα Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: " Ζήσε Μάη μου... ". Η εφημερίδα κριτικάρει την χτεσινή συνέντευξη Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη τονίζοντας πως δέχθηκε 51 «φιλικές» ερωτήσεις.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: " Αυξήσεις σε μισθούς-συντάξεις μέσω παρακράτησης ". Ο «Ελεύθερος Τύπος» προβλέπει αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις σε τρια εκατ. μισθωτούς μέσω παρακράτησης. Επιπλέον, κάνει αναφορά στις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: "Καλλιεργούσε προσδοκίες, αποδείχτηκαν φούσκα... ". Η εφημερίδα κριτικάρει όσο «άκουσε» στην ΔΕΘ, χαρακτηρίζοντας τον πρωθυπουργό «απογοητευτικό για τα λαϊκά στρώματα».

ΤΑ ΝΕΑ: " Ελαφρύνσεις ...και μηνύματα . Η αποκωδικοποίηση της φετινής ΔΕΘ ". Στο σημερινό της πρωτοσέλιδο η εφημερίδα αναφέρεται στην διατήρηση του αφορολογήτου στα σημερινά επίπεδα, στην μείωση της εισφοράς αλληλεγγύης από το 2021 και σε όσα εξήγγειλε από το βήμα της ΔΕΘ ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΕΣΤΙΑ: " Βέτο στην Αλβανία και αντίποινα σε Βίζεγκραντ ". Η εφημερίδα αναφέρεται στην σαφή προειδοποίηση του πρωθυπουργού στη γειτονική χώρα.

ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: " Τα οφέλη από το πακέτο φορολογικών μειώσεων ". Τέλος, η «Ναυτεμπορική» παρουσιάζει τις αλλαγές που έρχονται από τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού με συγκεκριμένα παραδείγματα.



from Ειδήσεις | Live News https://ift.tt/2ZJBYBe
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη