Η ματιά του ΠΑΣ Λαμία για την ισοπαλία με τον Παναιτωλικό 0-0


Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League η Λαμία αναδείχθηκε ισόπαλη με τον Παναιτωλικό το βράδυ της Δευτέρας 7/10 με σκορ 0-0.

Το συγκρότημα του Σωτήρη Αντωνίου είχε πολλές ευκαιρίες να πετύχει γκολ με κυριότερη στο 63΄ το σουτ του Βάντερσον εκτός περιοχής να σταματάει στο δεξί δοκάρι του Γιαννακόπουλου, αλλά ήταν άτυχη και δεν κατάφερε να σκοράρει.

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

ΠΑΣ Λαμία (Σωτήρης Αντωνίου): Βελλίδης, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Ταϊρόν (51΄ Τουράμ), Καραμάνος, Μπεχαράνο, Ρόμανιτς, Δημούτσος, Σκόνδρας (83΄ Σάλιακας), Βύντρα (65΄ Βασιλόγιαννης), Βάντερσον.

Παναιτωλικός (Λουίς Κάστρο): Γιαννακόπουλος, Μοράρ, Σανιά, Ντάλσιο, Ντίας (77΄ Ντουάρτε), Λουσέρο, Μπάλμπι, Ρομάν (61΄ Αριγίμπι), Σιέστεντ, Ταχάρ, Μαρσιάλ (73΄ Μιμίτο).

www.lamia1964.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη