Αιολικός - Λαμία 0-3: Κλείδωσε πρόκριση με την πρώτη νίκη στη σεζόν


Η Λαμία πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στη σεζόν, επικράτησε 3-0 του Αιολικού στη Μυτιλήνη χάρη στα γκολ των Ρόμανιτς, Τιρόνε, Σάλιακα και πρακτικά κλείδωσε την πρόκριση στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Αιολικός της Football League είχε εκ των προτέρων ντεσαβαντάζ απέναντι στη Λαμία της Super League 1 λόγω των κατηγοριών που χώριζαν τις δυο ομάδες.

Η ανωτερότητα της ομάδας της Φθιώτιδας επιβεβαιώθηκε και στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Μυτιλήνης. Επικράτησε με 3-0 της νησιωτικής ομάδας και πρακτικά κλείδωσε την πρόκριση στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αυτή ήταν και η πρώτη νίκη την τρέχουσα σεζόν για τους κυανόλευκους, καθώς μετά από οκτώ ματς στο πρωτάθλημα δεν τα έχουν καταφέρει. Η Λαμία άνοιξε το σκορ ένα τέταρτο μετά από την έναρξη της αναμέτρησης.

Ο Τουράμ πάτησε με τακουνάκι αριστερά για τον Ρόμανιτς, ο Σέρβος μπήκε στην περιοχή και με ωραίο δεξί σουτ νίκησε τον Σφύρλα και ανοίγει το σκορ. Οι Φθιώτες διεύρυναν το προβάδισμα στο 45ο λεπτό.  Ο Τιρόνε βγαίνει από δεξιά, προσποιήθηκε ότι θα κάνει το σουτ με το αριστερό, αλλά έφερε την μπάλα στο δεξί και με το εξωτερικό νικά τον γκολκίπερ των γηπεδούχων.

Ο Σάλιακας διαμόρφωσε ο τελικό 0-3 στο 70ό λεπτό. Ήταν η τπέροχη κάθετη του Καραγιάννη, ο Σάλιακας απέφυγε τον αντίπαλο γκολκίπερ και πλάσαρε υπέροχα για το τρίτο γκολ.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ:Σφύρλας, Αγριμάκης, Βαλιός, Κρητικός, Καλαφάτης, Τσομπανέλλης, Σπολιαριτς, Κατσίκης, Παλαμουτσής, Τσιπάς, Μπουρούς.

ΛΑΜΙΑ:Θεοδωρόπουλος, Ασιγκμπα, Πλιατσικάς, Τιρονε, Σάλιακας, Ρομανιτς, Τζανετόπουλος, Τουραμ, Μπαχανάκ, Ραμος, Μπουλούλης.

www.sport24.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη