Λαμία: Μαμά, στο Όνειρό μου είμαι αρχιτέκτονας! την Κυριακή 13 Οκτωβρίου


Μαμά, στο Όνειρό μου είμαι αρχιτέκτονας! 

Για μία ακόμα χρονιά, το πιο πρωτοποριακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Ευρώ-πης για παιδιά, το Arkki School of Architecture for Children and Youth, έρχεται στην πόλη μας από τη Φινλανδία!

Το ΟΝΕΙΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ, που αποτελεί το σπίτι του Arkki στη Λαμία, σας προσκαλεί σε ένα μοναδικό event αποκλειστικά για παιδιά 4-13 ετών, για να σας αποκαλύψει τον συναρπαστικό κόσμο του Arkki!  

Αν θέλετε να δείτε τα παιδιά σας σε ρόλο Αρχιτέκτονα, κλείστε θέση στο event που διοργανώνουμε την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019 στις 11:00, στον πολυχώρο La Pinata Family House,  Αμφικτυόνων 65 στη Λαμία!

Στα εργαστήρια του Arkki, τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα!

Πληροφορίες: Βιβή Σεβαστού (2231.038.261 & 6979.013.890)
ΟΝΕΙΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ | Ηρώων Πολυτεχνείου 53 (Νεάπολη), 35100 Λαμία | www.oneiroplasteio.gr

Arkki info
Στα εργαστήρια του Arkki τα παιδιά πειραματίζονται, σχεδιάζουν και ανακαλύ-πτουν τις  κλίσεις  και τα  ταλέντα τους, ενδυναμώνοντας  παράλληλα  την τρισ-διάστατη αντίληψη, τη μαθηματική σκέψη και τις δεξιότητες επικοινωνίας τους.  

Κι όσο για την Αρχιτεκτονική; Χρησιμοποιείται ως μέσο για να δώσει στα παιδιά τα δεκάδες ερεθίσματα που από τη φύση της έχει η επιστήμη αυτή, να τα βοηθή-σει στη συγκρότηση της σκέψης, να τονώσει τη φαντασία & τη δημιουργικότητά τους, και τελικά να τα βοηθήσει να γίνουν οι “αρχιτέκτονες” του μέλλοντός τους! 

Αrkki | Σχολείο Αρχιτεκτονικής για Παιδιά
www.arkki.gr | arkki@akto.gr | www.facebook.com/arkki.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη