Στην 141 η Γενική Συνέλευση της Διακοινοβουλευτικής Ένωσης ο Γιάννης Σαρακιώτης


Στο Βελιγράδι βρέθηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γιάννης Σαρακιώτης, προκειμένου να συμμετάσχει στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της Διακοινοβουλευτικής Ένωσης (IPU).

Με έτος ίδρυσης το 1889, η Διακοινοβουλευτική Ένωση αποτελεί έναν ιστορικό θεσμό, ο οποίο προάγει τον κοινοβουλευτικό διάλογο, την ειρήνη και την υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων μέσω της εδραίωσης των διαδικασιών αντιπροσώπευσης. Στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης του Βελιγραδίου, η ατζέντα ήταν ιδιαίτερα πλούσια, καθώς συζητήθηκαν θέματα διεθνούς ενδιαφέροντος, ενώ υπογραμμίστηκε και η ανάγκη στενής συνεργασίας με σκοπό την υποστήριξη των δραστηριοτήτων του Ο.Η.Ε.. Επί των εν λόγω ζητημάτων, ο κ. Σαρακιώτης τοποθετήθηκε με ομιλία του, χαιρετίζοντας παράλληλα τις εργασίες.



Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη