Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στις 17 Οκτωβρίου

Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στις 17 Οκτωβρίου

Με νέο συλλαλητήριο στις 17 Οκτωβρίου και συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 6.30 μ.μ. κλιμακώνει το ΠΑΜΕ τις κινητοποιήσεις του ενάντια στα «αντεργατικά μέτρα», όπως  χαρακτηρίζει τις εργασιακές διατάξεις του αναπτυξιακού νομοσχεδίου.  

«Οι Ομοσπονδίες, τα Εργατικά Κέντρα και τα Συνδικάτα που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ συνεχίζουμε με μεγαλύτερη δύναμη, μαχητικότητα και αποφασιστικότητα τη δράση μας για να μην φέρει η κυβέρνηση το κατάπτυστο νομοσχέδιο, διεκδικώντας σύγχρονους όρους δουλειάς και αμοιβής», αναφέρει το ΠΑΜΕ σε ανακοίνωσή του.  

Καλεί παράλληλα την κυβέρνηση της ΝΔ «να πάρει πίσω το νομοσχέδιο-σκούπα για τους μισθούς των εργαζομένων και τις συνδικαλιστικές ελευθερίες, την πολιτική που δίνει γη και ύδωρ στους επενδυτές και γκρεμίζει όσα εργατικά-λαϊκά δικαιώματα έμειναν όρθια με σκληρό αγώνα, στην περίοδο της κρίσης, τσακίζοντας τα εργατικά, συνδικαλιστικά δικαιώματα».



via Ειδήσεις - Dikaiologitika | Ειδήσεις - Dikaiologitika | Ειδήσεις https://ift.tt/31ZUvGm
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη